Horoscop marti, 27 octombrie. Emotii puternice si sentimente profunde pentru o zodie!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 feb 2021, 22:55
Horoscop 27 octombrie 2020 - previziunile astrelor

Saptamana debuteaza intr-o nota pozitiva pentru aproape toti nativii zodiacului, insa vor exista si exceptii. Iata cum arata horoscopul zilei de marti, 27 octombrie, pentru toate zodiile.

Luna in Pesti ne provoaca la analiza interioara profunda. Iar aceasta introspectie pe care ne-o facem, in tacere aduce emotii puternice, si ne răscoleste sentimentele cele mai intime. Dincolo de acest fapt, ziua este buna si aduce echilibru in dragoste, pentru ca Venus intră in Balanta si oferă tuturor acea stabilitate de care este nevoie. Ne simțim în siguranță și avem încredere în forțele proprii.

Asa ca e momentul sa lasam dragostea sincera sa ne ghideze si să ne inspire.

Ce rezerva horoscopul din 27 octombrie pentru fiecare zodie

A doua zi a saptamanii va începe cu dreptul pentru anumiti nativi ai zodiacului, însă vor fi și zodii care vor întâmpina o serie de dificultăți. Totul se va rezolva, însă va fi nevoie de multă răbdare si de incredere in noi insine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Horoscop 24 octombrie 2020: Zodia care pierde timpul cu discuții inutile

Citeste si: Horoscop vineri, 23 octombrie 2020. Zodia care trebuie să fie atentă!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai atata energie incat esti dornic sa rastorni muntii, ai nevoie de acea libertate de a-ti lua propriile decizii. Informațiile care îți sunt oferite azi ar putea să-ți aducă multe clarificări și oportunități. Este posibil să fie ceva legat de afaceri și de jobul tău, dar la fel de bine poate să fie ceva care ține de partea sufletească.

Oricum ar fi, ceea ce afli te va ajuta să-ți găsești echilibrul interior si pacea sufleteasca.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Incerci sa mentii cat poti un echilibru intre viata de cuplu si telurile profesionale, pentru ca simti ca succesul din ultima perioada se datoreaza anume acestei armonii dobandite. Îți asumi multe responsabilități și ești capabil să găsești echilibrul perfect între viața profesională și cea sentimentală.

Ești condus de un sentiment cald de unitate cu familia și prietenii apropiați și asta fac, din această zi, una foarte plăcută pentru tine.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Esti dornic de validare, de cucerire, de flirt, de distractie. Ai excelente abilități de comunicare, iar asta pur și simplu îi adună pe oameni în jurul tău, cu scopul de a atinge un obiectiv comun.

Comunicarea este esențială și în dragoste pentru că ar putea clarifica rapid niște situații ce au putea să devină complicate.

Rac (22 iunie – 23 iulie)

Astazi este despre relatia sentimentala in care esti implicat, despre nevoia ta de afectiune, despre pasiune, despre manifestari romantice. Este o zi buna pentru a reaprinde flacara iubirii! Pe de alta parte, este posibil să vină niște bani pe care nu i-ai luat în calcul. Ai o serie de mici complicații și întârzieri în a-ți atinge obiectivele, dar asta nu pare să fie o problemă majoră. Găsești echilibrul de care ai nevoie în relațiile tale de suflet.

Leu (24 iulie – 23 august)

Analizeaza-ti cu mai multa luciditate prezentul, fie ca este vorba despre sectorul profesional, despre sfera vietii de familie, despre parteneriate. Mintea ta pătrunde lucruri care le sunt inaccesibile celor din jur, ceea ce te pune în real avantaj. Profită de acest context favorabil și clarifică aspectele pe care le-ai lăsat în urmă și la serviciu și acasa.

Fecioara (24 august – 23 septembrie)

Esti preocupat de armonie, atat cea care tine de sfera interioara, cat si de relatiile cu ceilalti, de mediul profesional. Esti plin de inspiratie! Depasesti cu brio traumele si fobiile vechi, așa că te poți aventura către noi realități, care să-ți facă plăcere și care să te scoată din anonimat. Ai idei extrem de constructive, mai ales dacă vei face efortul de a le pune efectiv în practică.

Balanta (24 septembrie – 23 octombrie)

Recomandarea astrelor este sa-ti pastrezi o atitudine cat de calma si de pozitiva ar fi posibila. Simti nevoia sa ai oameni în jurul tău, ai nevoie de socializare și de comunicare intensă. Un mesaj așteptat, te poate ajuta mai mult decât crezi. Relațiile cu toți cei din jurul tău – de la partenerul tău la colegii de la serviciu sunt pe drumul cel bun, sunt calde si afectuoase.

Scorpion (24 octombrie – 22 noiembrie)

Astazi este un cadru astral bun pentru metode si terapii alternative, pentru a te implica in activitati czre te pot ajuta sa-ti recapeti tonusul fizic, dar si echilibrul interior. Succesul într-un proiect la care ai lucrat cu patimă îți aduce mari satisfacții și apreciere. Eforturile tale sunt răsplătite. E momentul sa te bucuri de norocul tau! In această seară este momentul să uiți de muncă și să-ți oferi răsfațul binemeritat.

Sagetator (23 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru nativii din zodia Sagatator este un cadru astral bun pentru studiu, lectura poate fi un mod de a te destinde, dar si de a-ti hrani sufletul. Un aspect important pentru tine prinde contur. Lucrurile încep să meargă bine. Ai capacitatea de a gândi practic și constructiv, ai logica perfectă, clară. Nu te lăsa pradă unor îndoieli nesemnificative.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Este o zi buna pentru o apropiere deosebita cu persoana iubita. Emotiile unor momente trecute, pe care le simți azi nu-ți afectează pragmatismul rece care te caracterizează. Nu ai timp pentru sentimentalisme, nu ai vreme pentru lamentări, ești profund ancorat în realitate, trăiești intens fiecare clipă și te bucuri de realizari.

Varsator (21 ianuarie – 19 februarie)

Se anunta o zi interesanta in plan profesional, pot aparea oportunitati de dezvoltare, de crestere, dar si ocazii de a-ti arata abilitatile, de a primi laude, de recunoastere a meritelor, beneficii. S-ar putea să fii prezentat cuiva care s-ar putea dovedi util în cariera ta. O scrisoare care conține vești bune vine de la un prieten. Orice nouă încercare de a obține bani, va avea succes, atâta timp cât esti ancorat in ralitate si pragmatism. Nu cere mai mult decât meriți și acceptă că până și un geniu ca tine poate avea limite.

Pesti (20 februarie – 20 martie)

Pentru nativii Pesti este un cadru astral petnru a incepe un nou proiect, pentru a-ti dezvolta afacerea, pentru a relua unele legaturi cu cineva din strainatate, pentru a-ti imbunatati reputatia profesionala sau veniturile, finantele. Ai o stare de sănătate perfectă și asta, în actualul context, este un avantaj important. Relațiile cu prietenii și familia sunt calde și cooperante. Ceva emoții spre seară, dar pozitive și ele.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.