Andreea Mantea, momente de groaza! "In ce am calcat? Ce e asta?" David i-a pregatit o surpriza de cosmar mamei sale! Cum a reactionat vedeta?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2020, 09:26
trairi alaturi de andreea mantea Foto(4)
Andreea Mantea, momente de panica in toiul noptii!

Andreea Mantea a trecut prin momente de groaza cand si-a vazut livingul plin cu excremente de gaina.

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din Romania si deși cariera a fost multă vreme pe primul plan pentru ea, acum, vedeta s-a hotărat sa se dedice cresterii fiului ei, David. Cei doi au o relatie cu adevarat speciala si sunt de nedespartit.

Andreea și fiul ei, David, au o relație foarte apropiata, petrec mult timp împreună, iar vedeta ii indeplineste micutului orice dorinta.

Cum a reactiona Andreea Mantea la cea mai trasnita nazbatie pusa la cale de micutul David?

Recent, Andreea Mantea si fiul ei au mers alaturi de bunici la tara, unde au participat la culesul strugurilor. Acestia au petrecut cateva zile de neuitat in casa de la tara a bunicilor si s-au bucurat intens de fiecare clipa petrecuta impreuna, atat pe camp, cat si in curte, alaturi de micile animalute domestice.

David a fost de-a dreptul fascinat de pasarile din curtea casei si s-a jucat mult, iar la plecare si-a dorit neaparat sa ia cateva gaini acasa la Bucuresti, pentru a continua joaca acolo.
Nimic insa nu avea sa o pregateasca pe Andreea Mantea pentru ceea ce a urmat dupa revenirea lor in Bucuresti. Intr-o seara, David a ramas singur in living si fara sa se consulte cu mama sa, micutul a decis sa aduca toate gainile in casa pentru a se juca cu ele.

Dupa cateva minute, dupa ce gainile abia se instalasera in casa, Andreea Mantea isi face aparitia brusc in livind si este de-a dreptul socata de privelistea neasteptata, peste tot existau excremente, iar gainile erau inspaimantate.

"In ce am calcat? Ce e asta?", a exclamat Andreea Mantea.

Desi initial s-a enervat foarte mult pe intreaga situatie creata, Andreea s-a calmat rapid si a incercat sa ii explice lui David de ce nu este bine sa mai recurga la asemenea gesturi.

Vedeta si-a amintit cu drag de perioada copilariei sale, cand si ea, asemenea lui David a dus multe animale in casa bunicilor ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am facut si din astea! Cred ca am bagat si eu multe animale in casa la viata mea! Multe, de toate felurile, de la insecte si capra am bagat-o in casa! Cred ca mi-am dorit si vaca la un moment dat dar nu avea loc! Adica era de asteptat, dar nu aici, nu in casa asta!", a spus Andreea Mantea.

Citeste si: Aventuri la tara in urmatorul episod “Trairi alaturi de Andreea Mantea”! David ii face o surpriza Andreei! Andreea si David va dau intalnire luni, 26 octombrie, de la 23:15, la Kanal D!

Citeste si: Andreea Mantea a plecat la petrecere, dar la scurt timp a fost sunată de mama ei: "Andreea, întoarce-te acasă că băiatul..." Ce se întâmpla cu micuțul David?

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.