Ella de la Puterea dragostei are un nou iubit! Cine l-a înlocuit pe Jador

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 01 feb 2021, 23:10
Ella și Jador
Sursa: Captură KANAL D

Ella, concurenta care a făcut furori la Puterea dragostei în sezonul 2, are un nou iubit.

Ella s-a dat de gol într-un live cu Robert, și el fost concurent la Puterea dragostei. Ella și Robert sunt prieteni buni.

„Chiar e ok, nu mă așteptam nici eu. E un tip tare mișto. Sunt liberă și pot să fac ce vreau, să mă văd cu cine vreau. E un băiat cu care am și colaborat.

E un băiat ce pare din altă epocă, are altă educație.

Ne simțim tare bine împreună”, a spus Ella într-un vlog realizat cu Robert.

„E un băiat cu care mai ies, dar nu e nimic serios între noi la acest moment. Ne simţim bine, dar dacă e să mergem mai departe, veți afla”, a mai punctat Ella. Noul iubit al Ellei nu face parte din showbiz.

Ella și Jador, relație tumultuoasă

Povestea iubirii dintre Ella și Jador e demnă de o telenovelă. Ambii au fost acuzați că s-au folosit de relația lor pentru a-și atrage susținători în competiție și pentru a fi votați.

Jador a recunoscut că au fost împreună o perioadă, dar a susținut că relația lor a fost una toxică, plină de neîncredere de o parte și de alta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am avut suspiciuni unul fata de celalalt, o relatie sufocanta, care nu te facea fericit si noi, oamenii, meritam sa fim fericiti", a spus Jador, la un moment dat, intrat prin telefon în emisiune.

"Îl iubesc necondiționat", spunea Ella despre Jador.

Jador a acuzat-o, la un moment dat, pe Ella că l-a sărutat pe Iancu Sterp. Povestea dintre Ella și Iancu Sterp nu era nouă, iar Jador a vorbit și despre o presupusă aventură a Ellei cu fratele lui Iancu, mai celebrul Culiță.

Nimic nu a fost dovedit, iar Culiță Sterp a negat.

"Dacă mă iubeai, nu te sărutai cu Iancu", a acuzat-o Jador pe Ella.

De partea cealaltă, Ella a susținut de mai multe ori că Jador are, de fapt, o relație cu Georgiana și că ar vrea să se căsătorească cu aceasta. Ella a fost de părere că ea a fost folosită de Jador, ca și Simina, fiindcă celebrul manelist nu ar avea o intenție serioasă cu nicio fată cu excepția Georgianei. 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.