Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de miercuri, 28 octombrie - Prima parte - VIDEO. Alexandra, la un pas de a sari sa o loveasca pe Andreea!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 oct 2020, 08:00
Alexandra rabufneste la adresa Andreei!

Alexandru are parte de o mare surpriza in editia de astazi, de la ora 17:00, odata cu aparitia neastptata a fostei lui iubite, Mihaela!

In cadrul editiei de luni, concurentii au mai trecut inca o data prin emotii unei eliminari deoarece s-a decis sa mai fie eliminat inca un concurent. Astfel, dupa ce toti concurentii au facut nominalizari, lupta s-a purtat intre Ayan si Roberto. In cele din urma, cel care a parasit competitia ieri a fost Ayan, spre marele regret al lui Marinescu, deoarece acestia aveau o prietenie stransa in casa baietilor.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

In editia de marti, concurentii de la Puterea dragostei au fost luati prin surprindere de aparitia unei noi fete si a unui nou baiat in emisiune, dupa plecarea lui Dani si a lui Ayan. Lucrurile pareau s-au mai calmat in casa Puterea dragostei. Insa acalmia nu a durat mult, deoarece concurentii intrati in emisiune au starnit deja primele controverse.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând pagina oficiala de LIVE STREAM.

Alexandra ii declara razboi Andreei!

In editia de astazi, Alexandra este din nou iritata de anumite afirmatii ale Andreei si rabufneste. Enervata peste masura, Alexandra este pe punctul de a se napusti asupra Andreei pentru a-i da o lectie, insa fetele o indeamna sa iasa putin din platou pentru a se putea calma.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, lucrurile incep sa degenereze in cadrul triunghiului amoros, Andrada, Alexandru si Mihaela. Andrada este din ce in ce mai geloasa si incearca pe cat posibil sa nu cedeze in fata rivalei sale si sa il acapareze pe Alexandru.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată și online, live video pe Kanal D, accesând  pagina oficiala de LIVE STREAM.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Editia de marti, 27 octombrie- VIDEO. Pepe si Theo Rose, duet de senzatie!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de luni, 26 octombrie- A doua parte- VIDEO. Cristina Mihaela ii supune pe concurenti unui experiment inedit! Ce cupluri se vor forma pe viitor?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.