Cenk nu renunta la Cemre! Afla ce se va intampla la conacul Karacay, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Nemilosul Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 oct 2020, 09:26
Cenk ia o decizie radicala!

Agah este decis sa o pedepseasca aspru pe Cemre, care a indraznit sa vina in vizita la Nedim.

Situatia se precipita la spital, acolo unde este internat Nedim. Cand Cemre da nas in nas cu Agah, lucrurile scapa de sub control. Boierul este decis sa o pedepseasca aspru pe Cemre, care a indraznit sa vina in vizita la Nedim, si nu ii mai permite tinerei sa se mai apropie de familia lui.

Cenk are de gand sa lupte pentru iubirea lui Cemre!

Seher traieste o durere dupa alta. Dupa problemele pe care le are cu Cemre, si Civan ii urmeaza surorii sale, pentru ca boierul il elibereaza din functia de sofer. Doar Ceren este singura “agreata” in familia Karacay, insa doar atata timp cat se supune ordinelor lui Seniz.

Pentru Cemre se iveste ocazia de a-i spune mamei sale cum se comporta, de fapt, Ceren cu Nedim, insa cea din urma neaga toate acuzatiile.

Seher este socata de ceea ce aude si ii vine greu sa creada ca Ceren poate fi atat de diabolica. Totusi, suspiciunea ramane pentru biata mama si gandurile nu ii dau pace.

Cenk are o disputa aprinsa cu tatal sau si in urma ei tanarul decide sa plece departe de familie, chiar sa paraseasca tara. Gandul insa ii sta numai la Cemre, iar lucrurile capata o alta turnura.

Ce se intampla atunci cand Cenk schimba planul de dragul iubirii?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati un nou episod din “Nemilosul Istanbul”, in aceasta seara, incepand cu ora 20:00, la Kanal D. 

Citeste si: Carismaticul Mehmet Ozan Dolunay, Cenk, din serialul “Nemilosul Istanbul”, schimbare radicala de look! Fanii au reactionat!

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Nemilosul Istanbul

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.