Bianca Drăgușanu și Alex Bodi continuă războiul pornit împotriva lui Carmen de la Sălciua: "Te dai mare că ai ajutat-o cu 2 pungi de pufuleți și un iaurt"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 11 nov 2020, 13:41
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, un nou atac împotriva lui Carmen de la Sălciua

Bianca Drăușanu a acuzat-o pe Carmen de la Sălciua că încearcă să profite de pe urmele Alexandrei, femeia care a devenit virală pe Tik Tok alături de soțul ei, după ce au publicat mai multe clipuri video care au stârnit amuzamentul oamenilor. Acum, Alex Bodi continuă ”războiul”.  

Cântăreața de muzică de petrecere, Carmen de la Sălciua, a mers în casa Alexandrei, s-a fotografiat cu ea, iar atunci când a văzut imaginea Bianca Drăgușanu a izbucnit și a criticat-o dur, spunând că dacă voia să facă un gest umanitar nu trebuia să anunțe pe toată lumea, iar tot ce a făcut a fost pentru a câștiga și mai multă popularitate și compasiune.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu vor să se oprească cu una cu două, asta după ce în urmă cu doar câteva zile vedeta a acuzat-o pe Carmen de la

Sălciua că încearcă să profite de pe urmele Alexandrei, femeia care a devenit virală pe Tik Tok alături de soțul ei după ce au publicat mai multe clipuri video care au stârnit amuzamentul oamenilor.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost acuzați că ei nu fac gesturi umanitare!

Carmen de la Sălciua a rămas surprinsă când a auzit ce spune Bianca Drăgușanu, iar cântăreața nu înțelege ce are iubita lui Bodi cu ea.

Mai mult de atât, Alex se înțelegea bine cu artista, afaceristul chiar i-a închiriat una dintre mașinile sale pentru un videoclip.

Totuși, iată că acum și  Alex Bodi se pare că e în război cu vedeta, asta pentru că în urmă cu doar câteva ore aceasta a râs de numele ei de scenă și chiar și-a rugat urmăritorii săi și pe ai Biancăi Drăgușanu să se alieze cu ea, să doneze, dar nu să-și imortalizeze gesturile umanitare.

Totul vine după ce mai multe persoane au reacționat negativ la atacul Biancăi Drăgușanu către manelistă, spunând că ea nici măcar nu a făcut un astfel de gest vreodată.

Pe o înregistrare publicată de creatoarea de modă, Alex Bodi a subliniat:  “Să se unească să facă și ei cauze nobile, fără să bată clopotele”, referindu-se desigur la artista Carmen de la Sălciua.

”Să pună ele mână de la mână, să se alieze cu Carmen de sub salcie și să trimită niște pachete și să ajute familia aia! Să se unească și să facă și ei cauze nobile fără să bată clopotele.”, a spus Alex Bodi pe Instagram.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Carmen de la Sălciua a dezvăluit ce fel de relație are cu Jador: "Noi ne regăsim foarte tare..."

Iar Bianca Drăgușanu a făcut un apel pentru a o ajuta mai mult pe Alexandra Bodi, o gospodină din Mureș care face senzație pe TikTok.

”Ați auzit? Când eu am făcut o anumită femeie amărâtă, am făcut-o, că empatizez cu ea. Adică, nu te duci cu două pungi de pufuleți, îți faci poze cu femeia și apoi te dai mare că ai ajutat-o cu două pungi de pufuleți și un iaurt! Nu! Iar voi, cârtițelor, care v-ați grăbit… deci, puneți mână de la mână, astea care ați făcut cearta voastră de pițigoaie și renovați bucătăria femeii, fără să vă pozați!”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Bianca Drăgușanu a dezvăluit ce vicii are. Fanii au rămas șocați

“Ați auzit? Nu vă mai uniți împotriva mea, că nu aveți nimic de câștigat și nici de pierdut, părerea mea. Vă pierdeți timpul și energia. Puneți mână de la mână, uniți-vă astea, mai deschideți DEX-ul, că, de bine de rău, se pare că eu nu sunt o agramată și chiar vorbesc limba română corect gramatical. Știu că, din toți ăștia care ați studiat la Oxford și aterizează la mine pe blog și mă critică… dar, din fericire, nu sunt agramată! Deci, dragile mele cârtițe, voi face o ședință cu voi, dacă vreți să ne unim în fața blocului meu, să punem mână de la mână, leu de la leu, să cumpărăm femeii un set de polonice, să-i facem o bucătărie dacă vreți”, a mai afirmat fosta prezentatoare

Cum a reacționat Carmen de la Sălciua!

Carmen de la Sălciua mărturisește că ea mereu a respectat-o pe Bianca Drăgușanu, iar gestul pe care l-a făcut nu ar trebui să fie împotriva sa. Cântăreața susține că a văzut-o pe Alexandra Bodi pe Tik Tok și că a vrut să o cunoască și personal.

”Am văzut-o pe TikTok, mi s-a parut amuzantă. Eu am apreciat-o pe Bianca la un moment dat, e o femeie frumoasă. Dar nu știu de ce, ce ai cu mine, cu ce te-am deranjat?”, a spus Carmen de la Sălciua pe Instagram!

Citeste si: In sfarsit! Carmen de la Salciua a spus adevarul despre despartirea de Culita Sterp: "S-a pierdut respectul"

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.