Live Stream Online "In cautarea adevarului" - Editia de miercuri, 28 octombrie - VIDEO. O familie, la un pas sa destrame din cauza banilor!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 oct 2020, 11:18
Doi soti se zbat din rasputeri sa ajunga cat mai bogati, insa apare si reversul medaliei!

Editia de miercuri a emisiunii "In cautarea adevarului", difuzata la Kanal D, prezinta o noua poveste tulburatoare de viata. Poți urmari "In cautarea adevarului" si Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

Emisiunea "In cautarea adevarului" aduce in atentia publicului povesti de viata incredibile, in care adevarurile ascunse ies la iveala atunci cand nimeni nu se asteapta si rasturnarile de situatie sunt la ordinea zilei. Editia de miercuri a emisiunii prezinta povestea tulburatoare a unei familii aflata la inceput de drum, dar care este dominata de mirajul banilor, ce le va aduce multe necazuri.

Vezi Online Video emisiunea "In cautarea adevarului" pe Kanal D

Emisiune "In cautarea adevarului" poate fi urmarita la Kanal D, dar si online, de pe tableta, telefonul mobil sau laptop, accesand pagina oficiala Kanal D de  Live Stream.

Ernest prezinta si in editia de astazi, la "In cautarea adevarului", o poveste de viata cutremuratoare a doi soti aflati in primii ani de casnicie, care isi doresc enorm sa reuseasca pe plan profesional si lupta fiecare cum poate mai bine sa isi indeplineasca acest vis.

Citeste si: Live Stream Online "In cautarea adevarului"- Editia de marti, 27 octombrie- VIDEO. Tina profita de amnezia sotului ei pentru a-si indeplini marele vis in afaceri!

Citeste si: Live Stream Online "In cautarea adevarului"- Editia de luni, 26 octombrie- VIDEO. Trei tinere dornice de aventura isi pun viata in pericol de dragul banilor!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Editia In cautarea adevarului din 28 octombrie! Silvia isi doreste enorm sa aiba propria sa afacere si lupta din rasputeri!

Silvia 28 de ani, designer, o tanara ambitioasa si foarte talentata. Pentru ca nu are suficienti bani cauta investitori, dar fara rezultat. Sotul Silviei, David, 30 de ani are doua joburi, ziua lucreaza la o firma de transport, noaptea barman.

Intr-o zi dupa ce primeste un alt refuz de la un potential investitor Silvia merge plangand in barul in care lucreaza sotul sau.

Barbatul reuseste sa o linisteasca, iar Silvia pleaca acasa cu speranta ca totul se va rezolva intr-o zi. Vazandu-se in imposibilitatea de a-si ajuta sotia sa isi indeplineasca marele vis, David ia decizia de a face lucruri mai putin orthodoxe pentru a face rost de bani.

O data cu succesul vine si reversul medaliei, David este prins si risca trei ani de inchisoare. Totul coincide cu o oferta din Dubai pentru Silvia, sa isi deschida un magazin in galeriile Lafayette.

Ce va face fata: va alege sa ramana cu afacerea, dar la o scara mai mica deocamdata si sa spere ca la un moment dat va creste sau va prinde oferta de a pleca cu doua maini si nu se va uita inapoi? Veti afla totul, astazi, de la ora 13:00, la Kanal D si online, accesand pagina oficiala Kanal D de Live Stream.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.