Adrian Corduneanu, în doliu! I-a murit un om foarte apropiat: "Un caracter de milioane"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 feb 2021, 01:20
Adrian "Beleaua" Corduneanu

Adrian Corduneanu, unul dintre liderii clanului Corduneanu, este în doliu.

Interlopul a făcut el însuși anunțul pe contul său de Facebook. Antrenorul lui Adrian Corduneanu a murit, iar interlopul este devastat de durere.

”Pe 26 octombrie 2020 a încetat din viață antrenorul nostru, domnul Brosteanu. Ne pare rău! Păcat! Dumnezeu să-l ierte! Un om cu suflet mare și un caracter de milioane. Un antrenor și un om foarte bun. Pământul este o scenă pe care omul apare, își joacă rolul vieții și apoi dispare”, a scris Adrian Corduneanu pe contul său.

Adrian Corduneanu este fratele liderului clanului Cordunenilor, Costel. Costel Corduneanu este un fost luptător de lupte libere, el reprezentând România la două Jocuri Olimpice până să intre în lumea interlopă.

Costel Corduneanu a reprezentat România la Jocurile Olimpice alături de mari sportivi ca scrimera Laura Badea şi pugiliştii Francisc Vaştag şi Leonard Doroftei. De altfel, Corduneanu a și legat o prietenie cu aceștia, îndeosebi cu Vaștag și Doroftei.

Frații Corduneanu, condamnați de nenumărate ori

Adrian Corduneanu a fost eliberat condiționat din închisoare anul trecut. El fusese condamnat la 4 ani şi 8 luni de închisoare într-un dosar de șantaj. Din cei 4 ani și 8 luni a efectuat 3, fiind în cele din urmă eliberat condiționat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cererea lui Adrian Corduneanu de eliberare condiționată fusese mai întâi respinsă de magistrați, pe motiv că interlopul nu avusese în detenție, așa cum pretindea, un comportament ireproșabil.

„Deşi petentul nu a avut abateri în ultima perioadă de amânare, instanţa apreciază că propunerea comisiei nu este oportună, instanţa însuşindu-şi punctul de vedere al Judecătorului de supraveghere a pedepselor privative de libertate, în sensul că petentul îndeplineşte doar formal condiţiile, având un comportament simulat, punerea acestuia în libertate fiind un pericol concret pentru societate“, motivau judecătorii de la Gherla decizia respingerii cererii de eliberare condiționată a lui Adrian Corduneanu.

Fratele lui Adrian Corduneanu, Costel, rămâne în continuare în închisoare, magistrații respingând, recent, cererea de eliberare condiționată a acestuia.

"Respinge ca prematur introdusă cererea de eliberare condiţionată formulată de persoana condamnată Constantin Corduneanu, deţinut în Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Fixează termen după împlinirea fracţiei obligatorii când poate fi reînnoită cererea sau poate fi formulată propunere de liberare condiţionată", a decis Judecătoria Turnu Severin.

Costel Corduneanu este încarcerat în penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Ambii frați Corduneanu au mai multe condamnări la activ.

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.