Vlăduța Lupău, infectată cu noul coronavirus. Cum se simte cântăreața?

Autor: Bianca Hriscu
Vlăduța Lupău, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România
Sursa: Instagram

Vlăduța Lupău a anunțat că a fost depistată pozitiv cu noul coronavirus. Care este starea ei de sănătate în prezent?

Vlăduța Lupău a reușit să își construiască o comunitate solidă pe instagam, astfel că, artista a simțit că trebuie să le împărtășească prietenilor virtuali ceea ce se întâmplă acum în viața ei. Acesta este motivul pentru care a anunțat prin intermediul unui mesaj postat pe contul personal de instagram că s-a infectat cu coronavirus.

Cum se simte Vlăduța Lupău după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus?

Deși a recunoscut că a avut îndoieli în ceea ce privește existența noului coronavirus, acum, Vlăduța Lupău a anunțat că este infectată cu COVID-19. Artista a povestit că duminică nu s-a simțit foarte bine, motiv pentru care a decis să se testeze, iar rezultatul a fost unul pozitiv.

Citeste si: Vladuta Lupau este pregatita sa devina mama pentru prima oara? Ce spune artista: "Noi asteptam"

Vlăduța Lupău a dezvăluit că, în cazul ei, simptomele sunt asemănătoare cu cele ale unei răceli și că a făcut o formă ușoară a bolii. Artista a precizat că timp de 14 zile va sta în izolare, așa cum prevede protocolul, chiar dacă asta înseamnă să își anuleze mai multe proiecte profesionale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Dragii mei... vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa, iar răspunsul din păcate a fost unul pozitiv. Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să rămână așa.
Timp de 14 zile, așa cum este protocolul voi sta în izolare.
Cu siguranță întrebarea voastră la fel ca și a mea este “De unde am contractat virusul?”...

nu știu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezentă la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național.
Vă îndemn pe toți cei care credeți că aveți simptome de răceală, să vă faceți testul cât mai rapid pentru a nu răspândi mai departe acest virus. Vă doresc sănătate multă tuturor și să ne vedem cu bine!", este mesajul pe care Vlăduța Lupău l-a postat pe contul personal de instagram.

După ce a postat mesajul pe instagam, Vlăduța Lupău a primit și o serie de comentarii negative, artista declarându-se dezamăgită de reacțiile anumitor prieteni virtuali. Vedeta și-a îndemnat fanii să respecte regulile de protecție și să se testeze în cazul în care au simptome specifice coronavirusului pentru a preveni răspândirea acestuia în comunitate.

Citeste si: Cum arată Vlăduța Lupău fără machiaj?