Este sau nu Ruby însărcinată? Vedeta le-a spus întregul adevăr fanilor

Autor: Diana Tilă
Este sau nu Ruby însărcinată? Vedeta le-a spus întregul adevăr fanilor

Este sau nu Ruby însărcinată? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor, după apariția imaginilor cu vedeta îmbrăcată în rochie de mireasă, mergând spre altar. Artista le-a spus adevărul fanilor și despre o presupusă sarcină.

Ruby este una dintre cele mai cunoscute și dorite cântărețe din țara noastră. Pe lângă faptul că are o voce de invidiat, artista are și un trup de milioane. Pentru vedetă este foarte important felul în care arată și are grijă să aibă mereu apariții de senzație. Imaginile sexy pe care le postează încing imaginația bărbaților. Nu mai este un secret faptul că masculii ar da orice să îi țină companie, dar ea nu are ochi pentru niciunul.

 

Ruby a mărturisit dacă este sau nu însărcinată

Recent, Ruby a surprins pe toată lumea, după ce și-a făcut apariția în rochie de mireasă. Vedeta a postat mai multe imaginipe rețelele de socializare, în care se îndrepta spre altar. Mulți nu au fost atenți la detalii și au crezut că s-a căsătorit cu adevărat. Ceea ce nu au observat ei a fost faptul că bărbatul din imagini nu era, de fapt, iubitul ei.

Fanii vedetei au fost ferm convinși că în sfârșit a făcut pasul cel mare și s-a măritat. Ei bine, după ce a lăsat loc de puțin mister, cântăreața a mărturisit în cadrul unei emisiuni tv că de fapt a fost o alarmă falsă și încă nu este o mireasă în adevăratul sens al cuvântului, ci a fost vorba doar despre filmarea unui videoclip.

Citeste si: Nuntă mare în showbiz! Ruby a făcut pasul cel mare? Primele imagini cu ea în rochia de mireasă!

După toate imaginile cu nunta, fanii au stat să se gândească dacă vedeta va da naștere unui copil. Curioși din fire, ei nu au ezitat să o întrebe daca este sau nu însărcinată. Bineînțeles că Rubina a luat-o ca pe o glumă și a oferit o explicație în stilul ei caracteristic. Vedetei îi place foarte mult să mănânce și a pus accentul fix pe acest aspect.

„Da, asta era vestea pe care voiam să ți-o dau.

Da, sunt însărcinată cu foame”, a spus Ruby, izbucnind în râs.

 


 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”