Nicușor Dan, vești proaste: "Suntem pe marginea prăpastiei" Ce decizie importantă a luat primarul Capitalei?

Autor: Bianca Hriscu
Nicușor Dan, primarul Capitalei
Sursa: Facebook

La scurt timp după ce a preluat mandatul de primar al Capitalei, Nicușor Dan a făcut un anunț important pentru toți bucureștenii. Ce decizie a luat?

Pandemia de coronavirus este departe de final, în România, numărul cazurilor noi fiind în continuă creștere. Ținând cont de acest lucru și de numărul mare de îmbolnăviri raportate în București, primarul Nicușor Dan a anunțat ce măsuri vor fi luate în perioada următoare.

Nicușor Dan, noi informații despre organizarea târgului de Crăciun din București

Specialiștii în sănătate avertizează că sărbătorile de iarnă din acest an vor arăta complet diferit.

România se confruntă cu o explozie a numărului de cazuri noi de coronavirus, astfel că au fost impuse noi restricții în cele mai multe orașe din țară. Bucureștiul nu face excepție, iar acum, primarul Nicușor Dan a anunțat ce se va întâmpla cu târgul de Crăciun din Capitală.

Citeste si: Vești proaste pentru bucureșteni. Nicușor Dan a făcut anunțul: "Se pregătește o iarnă grea. Bucureștiul va avea trei mari probleme..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicușor Dan a anunțat că, în acest an, nu va fi organizat un târg de Crăciun în București, având în vedere situația sanitară actuală. Primarul Capitalei a precizat că un astfel de eveniment ar putea favoriza răspândirea noului coronavirus, acesta fiind principalul motiv pentru care a fost luată această decizie.

"Nu o să avem târg de Crăciun în această iarnă pentru că suntem într-o situație sanitară excepțională, în care mor medici și personal sanitar.

Nu ne permitem sa amplificăm acestă boală. În anii următori, când vom fi trecut prin această pandemie, așa cum se întâmplă peste tot în lume, o să avem târg de Crăciun.

Primăria va fi într-un parteneriat cinstit comercial cu operatori privați, va pune spațiul la dispoziție, vor plăti o chirie și se vor subcontracta, vor plăti pentru evenimente culturale. E o chestiune comercială, în care niciodată Primăria nu plătește nimic, ăsta este modul în care o să o facem de acum încolo.

Din punct de vedere sanitar, suntem pe marginea prăpastiei. Noi, Bucureștiul, opinia mea fermă este că nu trebuie să avem un târg de Crăciun în această iarnă.", a precizat primarul Capitalei, Nicușor Dan, potrivit digi24.ro .

Citeste si: Incep concedierile la primaria Capitalei! Nicusor Dan: "Imi pastrez promisiunea, ii voi concedia"