Elena Ionescu, victimă a hackerilor! A rămas fără contul de Instagram!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 feb 2021, 05:50
Elena Ionescu

Elena Ionescu se alătură vedetelor care sunt lăsate de hackeri fără contul de Instagram.

Elena Ionescu obișnuia să posteze des pe contul ei de Instagram, unde acumulase 206.000 de urmăritori. Cântăreața publicase peste 3.000 de fotografii.

Ultima postare a Elenei Ionescu datează din 28 octombrie, iar de atunci nu a mai apărut nimic pe contul ei de Instagram fiindcă acesta a fost spart, informează WOWbiz.ro.

Elena Ionescu a câștigat reality-show-ul Survivor de la Kanal D în luna martie a acestui an.

Pentru performanța ei sportivă deosebită din competiție, fosta solistă a trupei Mandinga a plecat acasă din Republica Dominicană cu 250.000 de lei mai bogată.

“Mă plec în fața publicului care m-a susținut. (…) Am luptat ca o leoaică pentru copilul meu”, declara Elena Ionescu după triumful extraordinar. 

Elena Ionescu și Emanuel Neagu, relație?

Războinicul Emanuel Neagu a dezvăluit că e îndrăgostit de Elena Ionescu în timp ce ei se aflau la Survivor România.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După competiție, Elena Ionescu și Emanuel Neagu au fost văzuți împreună, însă e neclar dacă ei au format, până la urmă, un cuplu.

”Este o femeie speciala, minunata, imi place mult, mult de ea. Insa, sunt mai timid si nu stiu cum sa abordez lucrurile. Atunci cand esti atras de cineva, spui anumite glume, care speri la un moment dat sa poata ajunge la sufletul persoanei careia ii sunt adresate. Asa am facut eu cu Elena la Survivor, incercam sa ma apropii de ea…

Imi amintesc ca eram cu Cristi, care o placea pe Asiana, si incercam sa stau si eu mai mult cu Elena.

Am tot facut pasi marunti, am incercat, mai ales de la unificarea echipelor sa stau in preajma ei in tabara, sa fiu mereu acolo. Chiar si acum, la terminarea show-ului. Totusi, suntem doar prieteni deocamdata, nu este nimic intre noi de alt gen, vreau ca toata lumea sa stie care este realitatea", mărturisea Emanuel Neagu în timp ce el și Elena Ionescu se aflau la Survivor România, în Republica Dominicană.

N-am avut relații multe, am fost protejată, pentru că mereu am fost înconjurată de băieții din trupa mea. Și mereu am văzut cum vorbesc ei, cum gândesc, îi vedeam pe ei în anumite conjuncturi, îmi spuneau despre relațiile lor și știam ce și cum. Am avut două sau trei relații lungi, adică de 5 ani și de 3 ani, și acum cu soțul, 2 ani, cu care am ajuns la divorț și asta a fost”, declara Elena Ionescu despre relațiile ei.

Citeste si: Exclusiv! Elena Ionescu vorbește din nou despre iubire după divorț: "Să vină dragostea, fericirea"

 

Taguri: