Cristina Siscanu, in lacrimi! "Nu mai pot!" Afla ce i se intampla concurentei, ASTAZI, intr-o noua editie-concept incendiara "Bravo, ai stil! Celebrities", de la ora 21:30, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 oct 2020, 07:00

Dupa un nou schimb de replici acide cu Alexandra Ungureanu si o seara dificila, Cristina cedeaza nervos!

Citeste si: "Gata cu gluma, ca aici nu se intelege umorul!" Andreea Tonciu paraseste furioasa platoul "Bravo, ai stil! Celebritie", dupa o noua cearta cu Roxana Nemes! Afla ce se va intampla, ASTAZI, 30 octombrie, intr-o editie incendiara, de la 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Ploua cu laude la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce concurenta i-a uimit pe jurati cu stylingul propus in aceasta seara! “Tu poti fi considerata un reper in moda romaneasca!”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.