Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la “ROventura”, Minunile de la Racoș, călătorie pe o altă “planetă”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 oct 2020, 21:04
Roventura cu George Mihai si Andreea Stravoiu Foto(4)
George Mihai si Andreea Stravoiu, noi peripetii la ROventura, sambata, 31 octombrie 2020

Toate aceste locuri magice, dar și multe alte minunății ale locului, toate vă vor suprinde sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la „ROventura”, la Kanal D.

Într-o nouă ediție “ROventura”, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D, George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ne poartă pașii pe o altă … “planeta”, la Racoș. Zămislite de natură sau create de om, minunile de la Racoș sunt astăzi pe buzele tuturor.

Minunile de la Racoș, călătorie pe o altă “planetă”

Călătorii noștri pornesc într-o aventură off-road pe la poalele muntilor Perșani, apoi frumusețile locului ne vor fi dezvăluite pas cu pas pentru că, statutul actual, de rezervație naturală, nu mai permite accesul cu ATV-urile, așa că ROventurienii o pornesc pe

jos spre mult-lăudatele Coloane de Bazalt, pentru ca mai apoi să ajungă deasupra celui mai ofertant obiectiv turistic din zonă – conul Vulcanului stins, ultimul care a erupt pe teritoriul României de azi. 

La Vulcanul stins, întâlnești culori de tot felul, forme care de care mai ciudate și interesante deopotrivă, care te lasă fără cuvinte. Și asta nu e tot, Andreea și George își continuă periplul spre o altă minunăție -  Castelul Bethlen, care încă oferă un parfum medieval și ale cărui ziduri de piatră „spun” povești fascinante.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Toate aceste locuri magice, dar și multe alte minunății ale locului, toate vă vor suprinde sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la „ROventura”, la Kanal D.

Citeste si: George Mihai si Andreea Stravoiu va invita in Tinutul Vulcanilor- Apele tamaduitoare de la Balvanyos! Toate informatiile dar si secretele nedescoperite pana acum, le vedeti la ROventura

Citeste si: ROventura. George Mihai si Andreea Stravoiu va prezinta spectacolul naturii din Banatul Montan

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.