„Moldovenii” isi pregatesc pasapoartele! Primarul inaugureaza Aeroportul International Gaurenii de Jos cu o ...drona!

Autor: Bogdan Stanescu

Sa pui un sat pierdut printre dealurile Moldovei pe harta lumii, prin infrastructura, nu e putin lucru, iar primarul Ghita Spagoveanu (interpretat de Radu Tibulca) stie acest lucru, mai ales ca buzunarele lui incapatoare abia asteapta niste investitori. Inaugurarea Aeroportului International Gaurenii de Jos trebuie facuta cu mare fast, iar primarul e pregatit sa „ia ochii” satenilor.

“Oameni buni, ne-am adunat aici, astazi, intr-o zi istorica! Cu spijinul primariei si bisericii din Gaurenii de Jos am reusit sa inauguram aeroportul.

De astazi inainte suntem interconectati cu toate destinatiile turistice si de business din lumea larga, direct de la noi, din Gaurenii de Jos, poentru ca tocmai ce am inaugurat aeroportul international Gaurenii de Jos”, anunta Ghita Spagoveanu.

Primarul se loveste insa de intrebarile incomode ale satenilor, asa ca trebuie sa gaseasca explicatii pentru fiecare nelamurire.  Mai mult, pentru a-i convinge ca nu spune doar vorbe in vant, primarul face o demonstratie de forta: prima aterizare si decolare a unui aparat zburator.

Sub privire uluite ale tututor, isi face aparitia o drona!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum se vor incinge spiritele in Gaurenii de Jos odata cu aparitia aeroportului veti putea afla urmarind un nou episod al serialului de comedie “Moldovenii”, difuzat in aceasta seara, la ora

20:00, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.