Reamenajati scara de bloc? Cutiile postale necesare le regasiti la Euromag

Author: Oana Picerea

In stil clasic si din ratiuni practice, scarile de bloc continua sa fie completate in decorul parterului cu tot sirul de cutii postale. Acestea corespund fiecarui apartament parte din bloc. Sunt numerotate, pot avea forme, marimi si culori diferite. Poate ca nu ati acordat prea multa importanta acestui aspect. Iata insa ca la momentul unei renovari pe scara blocului, un nou set de cutii postale nu va fi omis.

Euromag, producator autohton de cutii postale si aviziere

Euromag este producator de cutii postale de tip modul sau individuale. Acestea pot fi medii sau mici, cu 4 pana la 9 usi. Aparent, acestea sunt cutii postale clasice; la o atenta analiza recunoastem detalii care pun accent pe stilul practic. Cutiile postale sunt inca necesare, ba chiar indispensabile. Asigura confidentialitatea corespundentei si sunt o maniera indirecta de a oferi acte, instiintati, orice tine de materiale printate si sunt de interes. Poate ca in lumea puternic digitalizata o parte din corespondenta este trimisa prin posta electronica. Si totusi...cea clasica, in format fizic, nu a disparut.

Posta cu mici decupaje estetice va permite sa vizualizati instant daca in interior exista ceva. Inchiderea sigura, cu yala, asigura limita de acces. Aspectual vorbind, raportandu-ne la tot colectivul si la comunitatea de locatari, este de preferat un stil comun si o culoare care se integreaza armonios in designul interior.

In cele mai multe din cazuri vorbim despre alegeri precum tonuri de gri, negru sau bej. Oricare ar fi preferinta, Euromag produce cutii postale si le poate personaliza dupa bunul plac. Numerotarea acestora va fi insa serviciu oferit gratuit, indiferent de tipul de cutie postala aleasa.

Avantaje:

 

  • Inchidere sigura, cu yala, inclusa in pret.

  • O textura lucioasa, vopsire in camp electrostatic. Ce inseamna asta? Ca aplicarea vopselei peste cutiile postale va fi o procedura speciala ce asigura rezistenta.

  • Tabla de 0.8 mm.

  • Fixare simpla pe perete. Pentru cei din Bucuresti si Ilfov, montajul este asigurat de echipa Euromag.

  • Garantie 12 luni.

    In plus, pot fi cerinte speciale - modelul, culoarea, tipul de deschidere. Chiar daca scarile de bloc nu sunt interioare sofisticate, ci mai degraba simple, cutiile postale sunt dorite a fi o completare placuta din punct de vedere estetic. Va intereseaza mai intai de toate spatiul de amplasare, determinand asadar cat va permite locul ce tip de cutie postala se poate integra mai bine.

    Consultanta gratuita, plus aviziere si suport pentru pliante disponibile in acelasi loc

    Euromag ar putea fi nu doar furnizor privind solutia optima de organizare a unei scari de bloc. Este de asemenea sursa pentru dotari precum aviziere si suport pentru pliante. Nici acestea nu sunt neaparat noutati, insa in mod clar sunt o adaptare si la vremurile moderne. In timp ce avizierele pastreaza o comunicare eficienta cu toti locatarii si permite expunere de afise, anunturi etc., suportul pentru materialele publicitare va scuteste de deranjul pliantelor inghesuite in cutiile postale.

    Preturile sunt dintre cele mai prietenoase. In cazul configurarilor personalizate, pretul difera in functie de aspectele preferate.

    Aflati detalii de la specialistii Euromag:

    Strada Farului, nr. 15, Bucuresti

    +4 0732 551 055

    [email protected]

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.