Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de marți, 3 noiembrie- VIDEO. Emilia și Sorin se pregătesc de nuntă, dar ce va afla tânăra despre logodnicul ei ar putea da totul peste cap

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 03 nov 2020, 11:00
Emilia și Sorin, cei doi tineri care își fac planuri de nuntă
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție a emisiunii "În căutarea adevărului" începe de la ora 13:00, la Kanal D. Poți urmări "În căutarea adevărului" și Live Video Online pe site-ul www.kanald.ro.

De luni până vineri, începând cu ora 13:00, emisiunea "În căutarea adevărului" prezintă povești de viață care doresc să scoată în evidență probleme cu care se confruntă foarte multe familii. În ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului", telespectatorii îi vor cunoaște pe Emilia și Sorin, doi tineri care se pregătesc de nuntă.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Emilia și Sorin se iubesc foarte mult și se pregătesc pentru cel mai frumos eveniment din viața lor, nunta. Deși totul ar trebui să meargă ca pe roate, tânăra este din ce în ce mai stresată, astfel că ajunge să se confrunte cu scurte episoade de depresie. Evident, Emilia și Sorin se ceartă din această cauză, iar el decide să plece de acasă preț de câteva ore pentru a o lăsa să se liniștească.

Dacă nu vrei să ratezi ediția de astăzi a emisiunii "În căutarea adevărului", dar nu ești în fața televizorului începând cu ora 13:00, atunci o poți urmări și online. Emisiunea este difuzată live pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce se va întâmpla astăzi la "În căutarea adevărului"? Emilia va decide să anuleze nunta cu Sorin?

Cu doar două săptămâni înainte de nuntă, Emilia va descoperi că lipsesc banii pentru ornamentele florale. Sorin îi va spune că i-a folosit pentru a cumpăra o vacanță, dar ulterior, tânăra va afla că viitorul ei soț a pierdut banii la pariuri sportive. Emilia le va cere ajutorul părinților, însă aceștia nu concep ca fiica lor să anuleze nunta, motivând că nu își doresc să se facă de râs.

Citeste si: Live Stream Online "In cautarea adevarului"- Editia de joi, 29 octombrie- VIDEO. Catalina afla cu stupoare ca mai tanarul ei sot o inseala cu iubita fiului ei!

Pentru a-i testa fidelitatea, Emilia îi trimite o ispită iubitului ei, însă acesta va trece testul. Lucrurile vor scăpa de sub control după petrecerea burlacilor. Emilia va afla că viitorul ei soț a înșelat-o chiar cu prietena ei, moment în care va decide să anuleze nunta.

Sorin va încerca să își convingă iubita că totul s-a întâmplat din cauza faptului că era sub influența băuturilor alcoolice, însă rămâne de văzut dacă Emilia îi va da o nouă șansă.

Citeste si: Live Stream Online "In cautarea adevarului"- Editia de miercuri, 28 octombrie- VIDEO. O familie, la un pas sa destrame din cauza banilor!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.