Rezultate Alegeri Prezidențiale SUA 2020 - Donald Trump susține că a câștigat alegerile: "Ne pregătim pentru sărbătoare"

Autor: Bogdan Stanescu
Actualizat: 02 feb 2021, 10:45
Donald Trump susține că a câștigat alegerile

Președintele în funcție al SUA, Donald Trump, susține că a câștigat alegerile prezidențiale din SUA.

”Ne pregătim pentru o sărbătoare foarte mare. Vreau să mulțumesc poporului american pentru sprijinul minunat.

Rezultatele din această seară sunt fenomenale și suntem pregătiți să ieșim în stradă și să sărbătorim ceva minunat, acest succes.

Sunt state unde nu ne așteptam să câștigăm, dar am câștigat. Am câștigat marele stat Ohio, am câștigat Texas. Este clar că am câștigat în Georgia. Foarte important, câștigăm în Pensylvania, cu un număr mare de voturi.

Câștigăm în Wiscounsin.

Vom câștiga și, în ceea ce mă privește, am câștigat deja”, a declarat președintele american Donald Trump.

Președintele american a tras din nou un semnal de alarmă privind eventuale fraude.

La declarația dată de președintele american Donald Trump a participat și vicepreședintele american Mike Pence.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Suntem pe cale să Facem America Măreață Din Nou, din nou”, a spus Mike Pence, aluzie la sloganul folosit de Donald Trump în ambele alegeri prezidențiale la care a participat: "Make America Great Again! (n.r.: Facem America Măreață Din Nou)".

Joe Biden face apel la răbdare

Joe Biden a făcut o declarație în care face apel la răbdare până se vor număra toate voturile.

„Nu poate să spună Donald Trump că a câștigat, nici eu nu pot să spun, ăsta e rolul americanilor. Vă mulțumesc. Păstrați-vă credința, o să câștigăm!”, a spus Joe Biden.

„Credem că suntem pe cale să câștigăm aceste alegeri. Avem încredere în rezultatul din Arizona, suntem încă în joc în Georgia, ne simțim bine în Wisconsin și Michigan, când se vor număra toate voturile vom câștiga Pennsylvania”, a mai declarat candidatul democrat la alegerile prezidențiale din SUA.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.