A parasit emisiunea DEFINITIV! Decizie radicala a concurentei ''Puterea dragostei''! Ce s-a intamplat in culise!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 nov 2020, 15:55

Desi initial isi dorise sa ramana in competitie alaturi de Marinescu, Andreea a decis ieri in timpul emisiunii sa puna punct relatiei lor si sa plece acasa.

In editia de ieri Puterea dragostei, Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii, a facut anuntul revenirii Andreei in casa iubirii, asta dupa ce in prealabil Mihaela fusese descalificata deoarece a decis sa se retraga brusc din cadrul show-ului.
Fanii emisiunii au fost luati prin surprindere, deoarece nu se asteptau ca Andreea sa mai aiba vreo sansa sa mai ramana in casa Puterea dragostei, deci fusese eliminata recent.

Chiar daca formase de curand un cuplu cu Marinescu si pareau fericiti si dornici sa se cunoasca mai bine si sa dea o sansa relatiei lor, in cea mai recenta Gala Puterea dragostei, Andreea a fost eliminata din emisiune, in urma nominalizarilor primite din partea colegilor sai, care isi doareau enorm sa o vada plecata.

Ieri, Cristina Mihaela a declarat ca a fost impresionata de faptul ca ea si Marinescu doar ce incepusera o poveste de iubire si atunci a decis sa le dea celor doi o sansa militand pentru intoarcerea

concurentei in emisiune.

"Am decis să dam o sansa cuplului Marinescu-Andreea! Andreea se va reintoarce in casa, asadar primiti-o cum se cuvine!", a spus Cristina Mihaela in editia de ieri a emisiunii.

Andreea a decis sa plece definitiv din casa Puterea dragostei!

La aparitia Andreei in casa Puterea dragostei, doar Marinescu a fost cel care s-a bucurat enorm de revederea ei si a mers sa o intampine cu zambetul pe buze, in vreme ce toti ceilalti s-au intristat, exprimandu-si regretul ca Andreea a revenit in casa.

Cea care a subliniat cu vehementa ca nu isi dorea sa o mai vada in casa pe Andreea a fost Mariana, dovedindu-se mai rautacioasa ca oricand. Nici Madalina si George nu s-au sfiit sa revina cu acuzatii si jigniri la adresa Andreei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Antipatiile si jignirile la adresa Andreei nu au contenit in editia de ieri Puterea dragostei si, in cele din urma, Andreea a cedat nervos si a decis ca vrea sa se retraga definitiv din emisiune, in ciuda sansei care tocmai ce ii fusese acordata.

Citeste si: Rasturnare de situatie la "Puterea dragostei"! Cristina Mihaela a facut anuntul! O fosta concurenta a revenit in casa iubirii! Cum a fost primita

Citeste si: Cristina Mihaela Dorobantu a anuntat cine paraseste Puterea dragostei

Vizibil afectata de toate rautatile venite din partea tuturor celor din casa, dar si de faptul ca Marinescu nu a sarit sa o apere asa cum se astepta si sa o sustina mai mult, Andreea a decis sa plece definitiv din emisiune cu parere de rau pentru ca a fost nevoita sa renunte la relatia sa cu Marinescu.

Iata cum a reactionat tanara in culise, dupa incheierea orele de filmare:

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.