Andreea Mantea, apariție incendiară pe Instagram. Fanii au fost în delir

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 02 feb 2021, 11:40
Imaginile cu Andreea Mantea care ar înnebuni pe oricine! Cum s-a pozat fosta prezentatoare de la ‘Puterea dragostei’

Andreea Mantea este una dintre cele mai admirate și mai apreciate vedete din lumea mondenă din România, care, de-a lungul anilor, a reușit să rămână în atenția fanilor.

Andreea Mantea este una dintre cele mai frumoase femei din România. Prezentatoarea arată extraordinar de bine și știe să fie pe placul fanilor săi, deloc puțini la număr.

Vedeta este o apariție de excepție la fiecare eveniment la care participă, atrăgând privirile ca un magnet. Nu doar hainele arată perfect pe ea. Andreea se prezintă impecabil și fără haine.

Andreea Mantea, aproape goală pe internet

Pe rețelele de socializare, Andreea își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei și nu se sfiește să se pozeze în ipostaze incendiare.

Recent, fosta prezentatoare a show-ului matrimonial Puterea dragostei și-a înnebunit admiratorii de pe rețelele de socializare.

Andreea Mantea s-a lăsat fotografiată în timp ce făcea o baie fierbinte într-un ciubar din lemn. Se pare că imaginile respective au fost făcute chiar de iubitul ei, pe care îl ține secret.

Din fotografiile postate pe Instagram, fanii au putut observa că vedeta nu purta nici măcar costum de baie.

Fanii au înroșit imediat butonul de like și cu greu s-au oprit din a-i adresa cele mai frumoase cuvinte.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Frumoasoooo❤️", "Andreea, ești fascinantă!", "Frumoasa😘", "Ești frumoasă 😍😍", "Minunată😍", "Te pup dulce Andreea Mantea❤️", "Te ador 😘😘❤️❤️" "Bravo, Andreea!", "Ai grijă de tine și de corpul tău, că ești o femeie frumoasă și o mamă grijulie și protectoare", sunt doar câteva dintre reacțiile celor care o apreciază pe vedetă în mediul online. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Relaxarea de duminica!💫 #Ciubar ❤️

A post shared by AndreeaMantea (@andreeamantea) on

 

Cunoscuta prezentatoare de televiziune a revenit pe micile ecrane în urmă cu mai bine de o lună. Reality show-ul ‘Trăiri alături de Andreea’ va scoate la iveală povești emoționante, stări complexe și oameni care mai de care mai liberi în a-și mărturisi întâmplările de zi cu zi.

 

 

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.