Berna, momente cumplite dupa operatia de marire a sanilor! Ce s-a intamplat cu fosta concurenta de la Puterea dragostei?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 04 nov 2020, 16:20
Berna si Philip Foto(4)
Berna de la Puterea dragostei, marturisiri neasteptate despre comportamentul lui Philip!

Desi Berna si Philip au mai dat o sansa relatiei lor si pareau ca incep in sfarsit sa se inteleaga mai bine, lucrurile au degenerat din nou intre ei.

Berna si Philip s-au cunoscut in casa Puterea dragostei și după ce au trecut prin multe momente frumoase dar mai grele, cei doi au decis că povestea lor de iubire este mai presus de orice.
Nu dupa mult timp, Philip a cerut-o in casatorie, apoi au revenit in Romania dupa incheierea sezonului 2 Puterea dragostei, insa lucrurile nu au evoluat asa cum si-ar fi dorit ei.

Berna a pus punct relatiei cu Philip dupa ce l-a vazut sarutandu-se cu alta femeie!

Berna si Philip au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Puterea dragostei si au impresionat publicul cu povestea lor de iubire. Chiar daca lucrurile între ei pareau destul de serioase si se indreptau cu pasi repezi catre o casatorie, se pare că după terminarea emisiunii Puterea dragostei, ceva s-a rupt. 

Citeste si: Berna a iesit cu bine din operatie! De ce a ajuns fosta concurenta Puterea dragostei in spital

Citeste si: Berna si Philip s-au vazut in miez de noapte! Ce se intampla cu cei doi dupa ce au rupt logodna

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar Berna a dezvaluit recent, in cadrul "Teo Show", faptul ca a decis ca ea si Philip sa ia o pauza, asta dupa ce tanara a vazut o filmare dintr-un club, in care fostul ei logodnic se saruta cu o alta femeie. Si astfel toate planurile lor s-au spulberat.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a mărturisit că principalul motiv de ceartă a fost gelozia. De altfel acestia s-au mai confruntat de-a lungul relatiei lor cu momente de gelozie, insa mereu au reusit sa le depaseasca cu bine si au mai dat o sansa iubirii lor.


Desi parea extrem de hotarata sa nu mai dea inca o sansa relatiei sale cu Philip, dupa cele petrecute in clubul buclucas, Berna se pare ca a revenit intre timp, la sentimente mai bune, s-a mai calmat si a decis sa dea uitarii gestul lui Philip.

Insa lucrurile aveau sa degenereze din nou intre cei doi indragostiti. Se pare ca la scurt timp dupa ce s-a impacat cu Philip, Berna a continuat sa aiba nevoie de atentie sporita din partea iubitului ei, dupa operatia de marire a sanilor, pentru a-i acorda tot sprijinul lui.

Insa nu a fost deloc asa, deoarece Philip a inceput dupa cateva zile sa plece mult de acasa si astfel sa se sustraga de la a-si ajuta iubita in casa.
Fapt ce a infuriat-o peste masura pe Berna, care a decis sa plece la parintii sai in orasul natal, Targu-Mures, pentru a avea cine sa aiba grija de ea in aceasta perioada de recuperare fizica.

"Philip, după două zile în care m-a ajutat, nu a mai avut chef să facă nimic.

Mă trezea dimineața și apoi se întorcea acasă, seara târziu, chiar noaptea. Zicea că e la sală, că e ocupat, doar ca să se scuze că nu vrea să petreacă timpul cu mine și să mă ajute. Mi-a spus și medicul că o perioadă trebuie să mă ajute cineva petru că nu am voie să fac efort după ce mi-am pus silicoane, dar Philip nu a avut chef. Așa că am plecat de la noi de acasă, am plecat la mine, la Târgu Mureș!", a spus Berna pentru wowbiz.ro

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.