Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities" - Ediția de miercuri, 4 noiembrie - VIDEO

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 04 nov 2020, 20:00
Concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities și Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii
Sursa: Captură KANAL D

Cea mai nouă ediție "Bravo, ai stil! Celebrities" începe la Kanal D, de la ora 23:00. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

De miercuri până sâmbătă, fanii emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" pot urmări evoluția concurentelor aflate în cursa pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de lei și pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.  

Vezi Online Video emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" Live pe Kanal D

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" este difuzată la Kanal D de miercuri până vineri, începând cu ora 23:00, iar sâmbătă, de la ora 21:30.

Lupta este din ce în ce mai strânsă, iar pretențiile celor trei jurați Mariuce Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu cresc de la o ediție la alta, având în vedere că se apropie Marea Finală. Astfel, concurentele aflate în competiție trebuie să demonstreze că pot ieși din zona de confort și se pot adapta, din punct de vedere stilistic, la orice situație.

Citeste si: Theo Rose o da pe trap! Duet de senzatie cu Emy Alupei, in culisele „Bravo, ai stil! Celebrities”

Emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" poate fi urmărită atât din fața televizorului, cât și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. Cel mai îndrăgit show de televiziune cu și despre modă este difuzat și online, live pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Tonciu, la capătul puterilor în ediția de astăzi a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities". Ce dezvăluiri va face?

Andreea Tonciu le va reproșa colegelor că au o atitudine nepotrivită în ceea ce o privește și că de fiecare dată fac comentarii negative la adresa ei.

„Voi aruncați cu pietre în mine, nu mai suport!”, va spune Andreea Tonciu în ediția de astăzi a emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities". 

Andreea Tonciu va intra în conflict cu Cristina Șișcanu, cele două având mai tot timpul păreri diferite în legătură cu subiectele abordate în emisiune.

Dacă unele concurente vor fi lăudate astăzi de jurați pentru alegerile lor vestimentare, altele vor primi critici și nu vor reuși să se ridice la nivelul așteptărilor, astfel că ținutele lor nu vor primi calificativul "Bravo, ai stil!".

Citeste si: Ploua cu laude la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Ce concurenta i-a uimit pe jurati cu stylingul propus in aceasta seara! “Tu poti fi considerata un reper in moda romaneasca!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.