Carmen de la Sălciua, prinsă cu minciuna? Adevărul despre relația ei cu Alex Bodi

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 12 nov 2020, 14:23
Adevărul despre relația lui Carmen de la Sălciua cu Alex Bodi

Legătura dintre Carmen de la Sălciua și Alex Bodi a fost pusă sub semnul întrebării în urmă cu patru luni, după apariția unui videoclip de-al artistei filmat în bolidul lui Bodi. Mulți au crezut că cei doi au o relație apropiată, doar că lucrurile nu au stat așa. Speculațiile s-au risipit acum, datorită mărturiilor unor apropiați de-ai lui Bodi.

În urmă cu patru luni, în presă se scria că omul de afaceri Alex Bodi a sărit în ajutorul artistei Carmen de la Sălciua și i-a dat mașina sa pentru a filma câteva cadre într-un videoclip. Acest lucru a ridicat multe semne de întrebare, având în vedere că, la acel moment, afaceristul era separat de Bianca Drăgușanu și cântăreața, de asemenea, de cel care îi fusese soț, Culiță Sterp.

Mulți s-au întrebat care este legătura dintre cei doi.

Adevărul despre relația lui Carmen de la Sălciua cu Alex Bodi

Unul dintre prietenii lui Alex Bodi a dezvăluit adevăru l despre relația lui Carmen de la Sălciua cu afaceristul din Mediaș. Potrivit mărturiilor sale, artista i-a trimis mai multe fotografii și mesaje într-una dintre perioadele în care acesta era despărțit de Bianca Drăgușanu.

Cât despre Lamborghini-ul împrumutat de la afacerist, cântăreața a plătit în jur de 2.000 de euro.

“Ea a zis că Alex Bodi i-a dat mașina, că-i recunoscătoare, însă adevărul este că nici nu-l cunoaște în realitate. Printr-un prieten comun de la o firmă de tunning, i-a cerut mașina pe care a închiriat-o cu 1.500 sau 2.000 de euro. Alex nu dă mașina gratis, nu o dă oricum în orice situație.

Singura care o conduce este Bianca Drăgușanu. Se face contract pentru că dacă o zgâria sau ceva să plătească cel care o ia în închiriere. El o mai dă la închiriat (n.r.: autoturismul Lamborghini)”, a declarat unul dintre apropiații lui Bodi.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Surse din anturajul afaceristului au povestit cum artista a încercat să-l atragă în mrejele sale și a subliniat că fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu i-a răspuns la avansuri. Iar când blonda a aflat, a atacat-o dur pe tânăra cântăreață.

“Ei doi nu se cunosc, nu s-au cunoscut niciodată în realitate. Carmen îl place pe Alex, iar în urmă cu șapte luni, când era despărțit de Bianca, îi trimitea poze cu ea și mesaje pe contul de Instagram.

Alex nu a dat importanță mare întâmplării. Nu i-a răspuns avansurilor”, a spus unul dintre amicii controversatului om de afaceri, conform publicației citată mai sus.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.