Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de joi, 5 noiembrie- VIDEO

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 05 nov 2020, 13:00
Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție a emisiunii "Teo Show" începe pe Kanal D, de la ora 15:00. Urmărește cel mai iubit show de divertisment și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Dacă este ora 15:00, atunci înseamnă că a venit momentul să te așezi comod în fața televizorului și să vezi ce surprize ți-au pregătit Teo și Bursucu. De luni până vineri, la Kanal D este difuzată emisiunea "Teo Show", un format care îmbină informațiile utile cu noutățile din lumea mondenă.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Fiecare după-amiază este mai frumoasă atunci când este petrecută în compania celor doi prezentatori, Teo și Bursucu. Carismatici și mereu puși pe glume, cei doi reușesc să descrețească frunți și să aducă în atenția publicului subiecte dintre cele mai interesante, dar și divertisment de calitate.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de luni, 2 noiembrie- VIDEO

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De-a lungul timpului, vedete de top din România, dar și specialiști din diferite domenii au venit în platoul emisiunii "Teo Show" pentru a le oferi celor de acasă informații valoroase.

Dacă "Teo Show" este emisiunea pe care o urmărești în fiecare după-amiază, însă astăzi nu vei fi în fața televizorului începând cu ora 15:00, trebuie să știi că poți vedea ce invitați au Teo și Bursucu astăzi și de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Emisiunea este difuzată și online, live pe Kanal D, iar tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi https://www.kanald.ro/live.html.

Ce invitați vin astăzi la "Teo Show"?

Se anunță o ediție "Teo Show" plină de surprize. Lista de invitați a fost deja stabilită de Teo și Bursucu, astfel că cei care vor urmări emisiunea de astăzi vor afla că în familia Elenei Merișoreanu urmează o dublă aniversare.

Îndrăgita cântăreață de muzică populară împlinește 72 de ani și 48 de căsnicie, astfel că va veni în platoul emisiunii "Teo Show" pentru a sărbători așa cum se cuvine.

Tot în ediția de astăzi a emisiunii, Raluca și Denisa Tănase vor primi cele mai incomode întrebări, iar dacă nu vor răspunde, acestea vor gusta cele mai ciudate preparate culinare.

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Editia de vineri, 30 octombrie- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.