Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de vineri, 6 noiembrie- VIDEO

Autor: Bianca Hriscu
Actualizat: 16 nov 2020, 13:16
Teo Trandafir și Bursucu, prezentatorii emisiunii Teo Show
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție "Teo Show" începe pe Kanal D, de la ora 15:00. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Este vineri, weekendul bate la ușă, iar dacă vrei să îl întâmpini într-o notă pozitivă și cu un zâmbet larg pe față, atunci trebuie să urmărești ediția de astăzi a emisiunii "Teo Show", care începe la ora 15:00, pe Kanal D. 

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

"Teo Show" este una dintre cele mai iubite emisiuni de divertisment din România, iar Teo și Bursucu au grijă ca aceasta să rămână în continuare în topul preferințelor celor de acasă.

Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, cei doi prezentatori simpatici vin în fața telespectatorilor cu subiecte dintre cele mai interesante, dar și cu informații de ultimă oră despre vedetele din showbizul autohton.

Dacă nu ești acasă, în fața televizorului de la ora 15:00, dar vrei să te asiguri că vei începe weekendul cu dreptul, atunci poți urmări e misiunea "Teo Show" și online.

Trebuie doar să accesezi https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, emisiunea fiind difuzată live video pe Kanal D.

Final de săptămână plin de surprize la "Teo Show". Ce invitați au astăzi Teo și Bursucu?

În fiecare zi, Teo și Bursucu își propun să își surprindă publicul, astfel că pregătesc materiale prin care să le stârnească interesul celor de acasă. O mulțime de vedete din România acceptă invitația de a veni în platoul emisiunii "Teo Show" și a-și deschide sufletul în fața celor de acasă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de marți, 3 noiembrie- VIDEO

În ediția de astăzi, Alex Nedelcu și Ștefan Floroaica, foști concurenți la Exatlon, vin în platoul emisiunii "Teo Show" pentru un duel pe nevăzute. 

Cei care vor urmări emisiunea de astăzi îi vor putea vedea și pe Gabriel Cotabiță, Mihai Mitoșeru și Mihai Albu, care se vor afla în fața celei mai dulci provocări. Despre ce este vorba, dar și ce alte surprize au pregătit Teo și Bursucu vei afla începând cu ora 15:00, atunci când va începe cea mai nouă ediție "Teo Show".

Citeste si: Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de luni, 2 noiembrie- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.