Cum incearca Bianca sa o copieze pe Florentina, iubita lui Livian! Detaliul incredibil care se vede cu ochiul liber

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 nov 2020, 15:16
Bianca Comanici Foto(6)
Bianca Comanici, fosta concurenta de la Puterea dragostei, tinde sa o imite pe noua iubita a lui Livian!

Bianca Comanici a trecut printr-o peroada dificila, dupa despartirea de Livian.

Desi s-au intors din Turcia formand inca un cuplu frumos, la scurt timp, Bianca si Livian au decis sa isi spuna adio si sa mearga fiecare pe drumul sau.

Bianca a trecut prin multe esecuri sentimentale in cadrul competitiei. Cand a crezut ca in sfarsit isi gasise jumatatea mult dorita, tanara s-a confruntat din nou cu o dezamagire in iubire. La cateva luni dupa ce a format un cuplu frumos cu Livian, cei doi au decis sa se desparta, in ciuda tuturor clipelor frumoase petrecute impreuna in casa Puterea dragostei si nu numai.

Bianca, momente dificile dupa despartirea de Livian

Dupa despartirea de Livian, Bianca Comanici a trecut printr-o perioada destul de trista si dificila, reusind cu mari eforturi sa treaca fara sa intre in depresie. Presiunea si tristetea asupra sa au fost si mai mari atunci cand aceasta a aflat ca Livian are deja o noua iubita, dand de inteles tuturor ca a dat uitarii trecutul.

Desi a incercat sa para mereu o fire puternica, tot ceea ce i s-a intamplat in ultima perioada in plan sentimental, pare ca a afectat-o pe Bianca Comanici. Tanara a traversat o perioada grea din punct de vedere emotional, lucru pe care nu s-a sfiit sa il recunoasca chiar si in mediul virtual fanilor sai.

Chiar si acum, dupa ce a trecut deja o vreme de cand Livian a inceput sa se afiseze cu Florentina, noua sa iubita, Bianca se pare ca inca sufera si da semne ca inca ii pare rau ca nu e

ea cea de langa Livian.
Desi a sustinut ca a depasit perioada grea cauzata de despartirea de Livian, Bianca se pare ca inca mai regreta ca relatia lor s-a incheiat. Dovada sta faptul ca fosta concurenta de la Puterea dragostei face ce face si tinde sa o copieze pe Florentina, noua iubita a lui Livian.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca a revenit la coafura sa mai veche, cu parul lung, negru si drept, asa cum il are, de altfel, si Florentina. Si mai mult decat atat, fosta concurenta de la Puterea dragostei a fost de mai multe ori surprinsa cu bluze cu animal print, asa cum obisnuieste sa poarte si noua iubita a lui Livian.

Citeste si: Bianca și Livian, amor în Istanbul? Dezvăluiri incendiare

Citeste si: Bianca Comănici, hotărâtă să se schimbe: "Nu m-a ajutat cu nimic în viață..." A luat o decizie radicală!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.