Cum isi tin Moldovencele Aurica si Maria barbatii acasa? Cateva sfaturi de la protagonistele serialului "Moldovenii"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 nov 2020, 10:42
Aurica si Maria din serialul de comedie "Moldovenii"

Sambata seara, la ora 20:00, la Kanal D, o noua portie de ras, marca „Moldovenii”

Andreea Lodba si Aida Cojocariu, care dau viata personajelor Aurica si Maria in serialul de comedie "Moldovenii", difuzat sambata, la ora 20:00, la Kanal D, sunt doua moldovence talentate, frumoase si cu priza la public. Gospodine desavarsite, ambitioase si creative, cele doua actrite au impartasit cateva trucuri pentru o viata sentimentala ideala. Atuurile lor tintesc cele mai sensibile laturi ale barbatilor si fetele sustin ca nu dau gres niciodata cu aceasta “reteta”. 

Andreea Lodba si Aida Cojocariu, alias Aurica si Maria in serialul "Moldovenii", dezvaluiri inedite!

"Ne suparam si ne aprindem foarte tare, ceea ce este un avertisment foarte serios pentru barbati sa nu sara gardul in curtea vecinei.:) Este stiut ca moldovencele sunt femei foarte frumoase si o astfel de femeie are nevoie de atentie pentru a nu o pierde. Avem si cateva defecte, suntem foarte mandre, dar compensam cu faptul ca suntem familiste convinse si foarte de ospitaliere!",  a

spus Aida Cojocariu.

Citeste si: Andreea Lodba, Aurica, din “Moldovenii”, un diagnostic gresit i-a schimbat radical viata! “M-au suspectat de cardiopatie ischemica nedureroasa, desi am practicat sport de performanta”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Maria si Aurica, din “Moldovenii”, la “preselectiile” Bravo, ai stil!

Femei cu personalitate bine definita, Aida si Andreea stiu ce isi doresc atunci cand vine vorba de barbatul din viata lor. Pun piciorul in prag si traseaza reguli foarte clare, care trebuie urmate cu sfintenie.

" Suntem foarte aprige, un vulcan de emotii, orgolioase, ambitioase si <rele de gura>.

Pot parea defecte, insa barbatilor le plac femeile cu personalitate, ii incita si ii tine ocupati si pe langa casa. Si nu uitam ca <dragostea trece prin stomac>, iar atunci cand sunt suparati le facem cele mai gustoase placinte! Si avem umor, stim sa detensionam atmosfera din casa cu o gluma sau sa ne asteptam barbatii acasa cu zambetul pe buze", a spus Andreea Lodba.