Live Stream Online "În căutarea adevărului" - Ediția de luni, 9 noiembrie - VIDEO. Se carantinează cu amanta în casa socrilor!

Autor: Andrei Ionescu
Se carantinează în casa socrilor cu amanta!
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție incendiară "În căutarea adevărului" începe luni, 9 noiembrie, la ora 13:00, la Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online pe www.kanald.ro.

"În căutarea adevărului" revine luni, la Kanal D, cu o ediție absolut incendiară, în care vom urmări o poveste legată de Covid-19.

Un soț se carantinează cu amanta în casa socrilor, iar acest lucru dă naștere unor intrigi nebănuite!

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Un soț ajunge cu amanta în casa socrilor și le dă acestora o veste uluitoare: se va carantina în casa lor! Nu singur însă, ci cu amanta, lucru pe care aceștia îl vor afla, șocați, după aceea.

Bărbatul petrece două săptămâni de vis cu amanta, însă ce urmează îl va aduce în gura socrilor și a nevestei.

"Rezultatul este pozitiv", îi anunță aceștia pe socrii lui, devastându-i. El le explică faptul că trebuie să se carantineze în casa lor timp de două săptămâni, așa cum este procedura atunci când ești descoperit cu Covid-19.

Bătrânii vor afla, în cele din urmă, adevărul, iar o confruntare decisivă va avea loc, la care va participa și prezentatorul emisiunii, Ernest.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ai adus-o pe aia în casa noastră?"

Socrii află, șocați, că bărbatul și-a adus amanta în casa lor pentru a petrece, de fapt, două săptămâni de vis în compania ei.

Aceștia îl vor trage la răspundere pe bărbat, la fel cum va face și soția lui.

Află cum se va încheia emisiunea incendiară de astăzi de la Kanal D urmărind ediția de la ora 13:00 pe Kanal D.

Urmărește emisiunea "În căutarea adevărului"  și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil.

Citeste si: Live Stream Online "În căutarea adevărului"- Ediția de vineri, 6 noiembrie- VIDEO. Maria pare că suferă după ce a rămas văduvă, dar în realitate ascunde un mare secret. Ce vor afla cei doi copii ai ei?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.