Cum a reacționat Jador atunci când l-a văzut pe băiețelul Siminei? Iată ce a spus despre micuțul Dominic: „Pot să spun că e...”

Autor: Amalia Georgescu
Alex Zănoagă, Simina, Dominic și Jador
Sursa: Instagram

Deși în trecut între ei au existat conflicte puternice, acum, relația dintre Simina, Alex Zănoagă și Jador s-a îmbunătățit. Ce a spus cântărețul despre băiețelul celor doi foști concurenți de la Puterea Dragostei?

Simina și Alex Zănoagă s-au cunoscut la Puterea Dragostei, iar de când au decis să formeze un cuplu, cei doi sunt de nedespărțit. Mai mult decât atât, venirea pe lume a micuțului Dominic, băiețelul lor, i-a unit și mai mult, astfel că cei doi se iubesc mai mult ca niciodată și se văd împreună pentru tot restul vieții.

Ce părere are Jador despre Dominic, băiețelul Siminei și al lui Alex Zănoagă?

Se pare că Alex Zănoagă, Simina și Jador au îngropat securea războiului și au uitat de neînțelegerile din trecut. La început, Jador nu a privit cu ochi buni relația celor doi și nu s-a ferit să le spună cuvinte grele, având în vedere că la rândul lui era interesat de Simina. Cu timpul, cei trei au reușit să facă pace, Alex Zănoagă povestind că au o relație civilizată acum și că se salută de fiecare dată când se intersectează la anumite evenimente.

„Suntem în relații bune! Acum, dacă ne vedem, ne salutăm. Tot ce a fost în emisiune s-a terminat. A fost si Jador la petrecere, ne-am întâlnit acolo.”, a spus Alex Zănoagă în urmă cu ceva timp.

Băiețelul Siminei și al lui Alex Zănoagă  este deja o mică vedetă. Cei doi părinți nu s-au ferit să îl aducă la tv, astfel că micuțul este obișnuit cu camerele de luat vederi și pare să îi placă atmosfera din platoul emisiunilor de televiziune.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși până în prezent nu l-a văzut în realitate pe micuțul Dominic, Jador a dezvăluit că l-a urmărit la Teo Show, într-un reportaj.

Cântărețul l-a lăudat pe băiețelul Siminei și al lui Alex Zănoagă, spunând despre micuț că are trăsături frumoase.

Citeste si: Bianca, Manuela, Simina și Ella, dezvăluiri picante din trecutul lor. Ce concurente de la Puterea Dragostei au avut doi iubiți în același timp?

„Da, l-am văzut acum la televizor, e frumos rău. Asta pot să spun, că e frumos rău.”,

a spus Jador despre băiețelul Siminei și al lui Alex Zănoagă, potrivit wowbiz.ro .

Citeste si: Simina, mai înțelegătoare după ce a devenit mamă? A dezvăluit ce s-a întâmplat recent între ea și Bianca Comănici: "Am zis să..."

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.