Nu rata ofertele de Black Friday de la Trendland!

Author: Oana Picerea
Actualizat: 09 nov 2020, 15:22

Cea mai așteptată perioadă a anului a sosit: pe 13 noiembrie încep reducerile de Black Friday la Trendland.ro! Te sfătuim să îți revizuiești garderoba, să îți faci o listă de articole vestimentare pe care ți le-ai dori și să te pregătești pentru o sesiune relaxantă de shopping online. Este atât de simplu să comanzi tot ce îți dorești din confortul casei tale! Totuși, ar fi bine să cumperi doar acele piese vestimentare de care ai cu adevărat nevoie, astfel încât să poți să creezi cât mai multe ținute, atât de zi, dar și pentru diferite ocazii speciale.

Nu vrem să îți stricăm surpriza, așa că te vom lăsa pe tine să descoperi exact toate reducerile de pe site-ul Trendland. Putem să îți spunem doar că rochiile vor avea un ,,tratament special” fiind reduse cu până la 70%, iar produsele din celelalte categorii vor beneficia de reduceri între 25-35%, iar unele până la 70%. Nu-i așa că sună tentant? Pentru a te convinge că merită să comanzi de Black Friday de la Trendland.ro, îți vom prezenta în continuare câteva produse care ne-au atras atenția în mod special.

Îți dorești o rochie ideală pentru sfârșitul de toamnă și pentru iarnă? Atunci alege cu încredere această superbă Rochie pepit cu broderie alb-negru. Imprimeul de tip pepit este clasic și nu se va demoda niciodată, astfel încât poți purta această rochie oricând, indiferent de tendințe. Este fabricată în România, are o croială dreaptă astfel încât se va potrivi tuturor tipurilor de siluetă și se închide cu un fermoar ascuns la spate. Ca elemente distincte, trebuie să menționăm broderia deosebită din dreptul decolteului, de la mâneci și de la tivul rochiei.

Chiar dacă toamna nu este un anotimp tocmai vesel, nu înseamnă că trebuie să te îmbraci în culori închise, din contra. Îți recomandăm să incluzi în ținutele tale cât mai multe elemente colorate, așa cum este și această Bluza lejera uni muștar. Se potrivește perfect în orice anotimp, chiar și în zilele mai răcoroase de vară, așa că nu ezita să o achiziționezi. Este confecționată dintr-o țesătură fină, subțire, are o croială lejeră și un decolteu în tendințe, de tipul parte-peste-parte.

 

Este sezonul perfect pentru cardigane, așa că nu puteam să nu îți recomandăm unul. Cu greu ne-am oprit asupra unui singur model, deoarece toate disponibile pe site sunt deosebite. Preferatul nostru este acest Cardigan gros cu model zig zag bleumarin. Poți să îl porți ca haină de exterior în zilele cu temperaturi blânde sau pe sub palton în zilele geroase. Este un cardigan foarte frumos, tricotat cu fire de foarte bună calitate, ce are mâneci lungi și buzunare funcționale (foarte eficiente în sezonul rece). Cardiganul acesta este disponibil într-o singură mărime, universală.

Acestea au fost doar trei dintre produsele care ne-au atras atenția și pe care le considerăm perfecte pentru această perioadă a anului. Nu uita că la Trendland, Black Friday începe pe 13 noiembrie și că te vei putea bucura de reduceri generoase la toate articolele vestimentare, în special la rochii.

Tu ce ai vrea să îți comanzi de Black Friday?