Berna rupe tăcerea: „Am înțeles destul de târziu...” Ce dezvăluire a făcut fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Autor: Amalia Georgescu
Berna, fosta concurentă de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Berna, una dintre cele mai îndrăgite foste concurente de la Puterea Dragostei, a făcut o mărturisire emoționantă pe contul de instagram. Ce le-a spus prietenilor virtuali?

În ultima perioadă, în viața Bernei au apărut foarte multe schimbări. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a trecut printr-o despărțire, iar după a decis să apeleze la medicul estetician pentru mai multe intervenții estetice. Ei bine, nu doar felul în care arată s-a schimbat, ci fosta concurentă de la Puterea Dragostei dă semne că are o altă gândire în prezent.

Berna și-a deschis sufletul. Ce le-a mărturisit celor ce o urmăresc pe instagram? 

Dacă în urmă cu ceva timp își făcea planuri de nuntă alături de Philip, acum, Berna pare hotărâtă să se pună pe primul plan, să uite de trecut și de momentele mai puțin plăcute din viața ei. Relația celor doi foști concurenți de la Puterea Dragostei a ajuns într-un punct critic, astfel că acum nu mai formează un cuplu, însă rămâne de văzut dacă se vor mai împăca în viitor.

Cei doi s-au cunoscut la Puterea Dragostei, relația lor a evoluat frumos, s-au logodit, astfel că vestea despărțirii încă nu poate fi acceptată de susținătorii lor.

Citeste si: Berna, momente cumplite dupa operatia de marire a sanilor! Ce s-a intamplat cu fosta concurenta de la Puterea dragostei?

După separarea de Philip, Berna s-a apropiat din nou de Bianca Comănici, cea care i-a fost prietenă în competiția Puterea Dragostei.

Mai mult decât atât, se pare că Berna a căpătat mai multă încredere în ea în ultima perioadă, asta dacă ar fi să luăm în calcul mesajul pe care l-a postat recent pe instagram. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei le-a dezvăluit celor ce o urmăresc în mediul online că abia acum a înțeles cât este de important să se iubească pe sine.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Deși sună clișeic, înțelege asta: Nimeni nu te poate iubi, dacă tu nu te iubești! Și asta am înțeles destul de târziu!”, acesta este mesajul pe care Berna l-a postat la story, pe contul personal de instagram.

Berna a trecut recent printr-o operație de mărire a sânilor și pare foarte încântată de rezultatul obținut, astfel că sunt șanse mari ca acest detaliu să o fi determinat să își schimbe atitudinea și să aibă mai multă încredere în ea.

Citeste si: Berna a iesit cu bine din operatie! De ce a ajuns fosta concurenta Puterea dragostei in spital

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.