Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 11 noiembrie - Prima parte - VIDEO. Andrada și Alex Moroșanu se despart!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 11 nov 2020, 08:00
Andrada și Alex Moroșanu
Sursa: captura video Kanal D

Ediția incendiară Puterea dragostei de miercuri, 11 noiembrie, începe la ora 11:00 la Kanal D. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Tensiunile dintre Andrada și Alex Moroșanu, evidente încă din emisiunea de ieri, escaladează și se ajunge la despărțire între ei.

Între ei lucrurile nu mai mergeau de ceva vreme, iar în emisiunea de ieri Andrada i-a spus lui Alex Moroșanu că nu îi poate oferi liniștea de care ea are nevoie.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Andrada bifează a doua relație eșuată în sezonul 3 de la Puterea dragostei, după cea cu David. Acesta a anunțat că se desparte de ea în emisiune, fără să vorbească în prealabil cu ea, cu toate că Andrada încercase să dea de el, la telefon și prin SMS, timp de câteva zile.

Despărțirea lui David de Andrada s-a produs din cauza faptului că părinții lui nu erau de acord cu relația, însă acum neînțelegerile dintre Andrada și Alex Moroșanu au dus la despărțire, nu intervenția părinților.

În emisiunea incendiară de astăzi, concurenții vor sărbători ziua lui Cristian Marinescu, unul dintre cei mai populari și controversați concurenți ai acestui sezon. 

Printre cei care îl felicită pe Marinescu se numără și Andrada, iar concurentele o tot pistonează pe aceasta în legătură cu o posibilă relație cu Marinescu. Povestea nu e veche, chiar Marinescu afirmând în emisiune că Andrada îl place, dar bruneta se enervează că i se tot aduce vorba despre acesta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra Cărare, în lacrimi!

Alexandra Cărare plânge în emisiunea de astăzi Puterea dragostei, ea simțind lipsa copilului ei.

Alexandra are un conflict cu Aya în emisiunea de azi, însă ea mărturisește că nu asta i-a provocat starea ei proastă, ci dorul de casă.

Fetele discută dacă Alexandra ar trebui să plece acasă, având în vedere că dorul de copilul ei o macină atât de tare. Nu este singura concurentă de la Puterea dragostei sezonul 3 cu copil, și Mona fiind în această situație. În cele din urmă Mona a părăsit casa.

Puteți urmări prima parte a emisiunii Puterea Dragostei de azi și online, live pe Kanal D. Pentru a face acest lucru trebuie doar să accesați, de la ora 11:00,  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, laptop sau de pe telefonul mobil. 

Citeste si: Florentina l-a PARASIT pe Livian! Detalii incredibile despre despartirea anului: ''A fugit fara sa...''

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.