S-au împăcat și se iubesc mai mult ca niciodată! Fostul concurent de la Puterea Dragostei a spus tot ce simte: „Nu îți mai dau drumul niciodată!”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 11 nov 2020, 17:03
Cupluri care s-au format în casa Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Un fost concurent de la Puterea Dragostei pare că a întâlnit femeia alături de care să își întemeieze o familie și este foarte fericit. Despre cine este vorba?

Nu și-a găsit sufletul pereche în casa Puterea Dragostei, deși a încercat acest lucru, iar după ce s-a întors în România, fostul concurent a înțeles de ce legăturile din casă nu au funcționat. A întâlnit o femeie care l-a cucerit și alături de care are planuri serioase de viitor.

Un fost concurent de la Puterea Dragostei este topit după iubita lui

Gabriel este fostul concurent de la Puterea Dragostei care nu ratează nicio ocazie pentru a-i demonstra actualei iubite cât de importantă este pentru el. Relația lor a evoluat destul de rapid, astfel că cei doi sunt în prezent logodiți, ceea ce înseamnă că au în plan să se căsătorească în viitorul apropiat.

Chiar dacă cei doi au trecut și prin momente mai puțin plăcute și s-au separat pentru o scurtă perioadă de timp, se pare că acum lucrurile între ei sunt foarte clare și că nu mai există neînțelegeri.

Gabriel se afișează tot timpul în compania logodnicei lui și îi face acesteia declarații de dragoste în mediul online. 

Citeste si: Gabriel socheaza: "Nu am iubit-o! A fost un sentiment.... Ce reactie a avut Daiana

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Îmi este atât de dor de tine, să te țin de mână, să adorm cu tine și să nu îți mai dau drumul niciodată. Te iubesc și sper să nu uiți asta niciodată!”, este mesajul postat pe instagram de Gabriel.

Gabriel și actuala lui iubită par mai fericiți ca niciodată, semn că fostul concurent de la Puterea Dragostei nu își mai dorește alte relații, ci a găsit femeia care să îl înțeleagă și să îl completeze perfect.

Pe vremea când era concurent la Puterea Dragostei, Gabriel a format un cuplu cu Daiana, însă cei doi au ajuns ulterior la concluzia că nu sunt compatibili, motiv pentru care s-au despărțit definitiv. Gabriel a încercat să o cucerească și pe Ramona, însă fără succes, lovindu-se de un refuz din partea acesteia.

Citeste si: Gabriel este din nou fericit. Ce a apărut pe pagina lui de instagram?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.