Vezi online serialul "Nemilosul Istanbul" subtitrat în limba română - Episodul 23, sezonul 1, miercuri, 11 noiembrie - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Multă tensiune și astăzi în Nemilosul Istanbul!
Sursa: captura video Kanal D

Serialul "Nemilosul Istanbul" începe la Kanal D, de la ora 20:00. Episodul cu numărul 23, din sezonul 1, poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Serialul turcesc "Nemilosul Istanbul" este difuzat din această toamnă la Kanal D și se bucură de un succes uriaș.

Povestea familiei Yilmaz i-a cucerit pe fanii serialelor turcești, atât pe cei din Turcia, cât și pe cei din România.

Vezi Video Online subtitrat serialul "Nemilosul Istanbul" pe Kanal D

Fanii serialului vor avea parte de multă tensiune și în această seară și de noi evenimente cutremurătoare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nemilosul Istanbul" este o poveste despre lupta pentru un trai mai bun. În centrul serialului se află membrii familiei Yilmaz, care se mută în Istanbul din dorința unui trai mai bun. Chiar

dacă orașul le oferă mult mai multe oportunități din punct de vedere financiar, acestea vin la pachet cu multe capcane și provocări, iar lucrurile scapă, la un moment dat, de sub control.

Familia Yilmaz are șanse mari să se destrame, fiecare membru având propria lui strategie în lupta pentru o viață mai bună. Dacă vrei să vezi ce se întâmplă în episodul 23 din primul sezon al serialului "Nemilosul Istanbul", trebuie să știi că îl poți urmări și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil. 

Dezastru iminent în familia Karacay

Agah nu se împacă de niciun fel cu gandul că Ceren va rămâne în preajma familiei Karacay  și îi mărturisește nepotului ce a făcut, și anume că a "cumpărat-o". Spre surprinderea lui Agah, Nedim nu vrea să se despartă de soția lui.

Ceren continuă să o amenințe pe Seniz că va "detona bomba" în familie, adică va spune că Cemre și Cenk au o căsătorie “falsă”.

Pe Seniz nu o sperie deloc amenințările, ea replicându-i lui Ceren că fără dovezi acuzațiile nu înseamnă nimic în familie.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.