Iubita lui Livian o atacă pe Bianca Comănici: „Tu nu exiști în ecuație!” Ce a determinat-o să reacționeze?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 12 nov 2020, 16:38
Bianca Comănici și Florentina
Sursa: Instagram

Până acum a preferat să stea departe de tot ceea ce înseamnă trecutul iubitului ei, însă acum, Florentina, iubita lui Livian, a luat atitudine. Ce a postat pe instagram?

Florentina și Livian au fost criticați încă din primul moment în care s-au afișat împreună, dar au preferat să nu țină cont de cei din jur și să își trăiască în continuare povestea de dragoste. Dacă atunci când a fost comparată cu Bianca Comănici a păstrat tăcerea, acum, Florentina nu a mai rezistat și i-a dat replica fostei concurente de la Puterea Dragostei.

Florentina, actuala iubită a lui Livian, reacție acidă la adresa Biancăi Comănici

Livian a postat pe contul de instagram, la story, un mesaj care a stârnit nenumărate controverse. Prietenii virtuali au considerat că postarea este despre Bianca Comănici. La fel a crezut și fosta concurentă de la Puterea Dragostei, mărturisind acest lucru în platoul emisiunii Teo Show.

„Să nu îndrăznești să-mi reproșezi vreodată, nici măcar în glumă, că am plecat sau că nu am luptat pentru tine.

Știi și tu, știm amândoi, că am luptat pentru noi până la umilire. Dar pentru ce merită să te umilești, dacă nu pentru iubire? Și am închis ochii de multe ori, i-am închis chiar și atunci când trebuia să privesc atent în jurul meu. Iar tu? Tu ai vrut doar să ai siguranța că orice ai face, eu nu voi pleca și voi rămâne acolo pentru tine. Și ai reușit să faci asta.
Până mi-am călcat pe inimă și am plecat.”
, acesta este textul pe care Livian l-a postat la story, pe instagram.

Citeste si: Florentina l-a PARASIT pe Livian! Detalii incredibile despre despartirea anului: ''A fugit fara sa...''

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce Bianca Comănici a spus la Teo Show că nu este impresionată de mesajul pe care Livian l-a scris pe contul de socializare, actuala iubită a acestuia a reacționat dur. Florentina a ținut să sublinieze că mesajul apărut pe instagramul lui Livian nu se referă la Bianca.

„Foarte penibil să spui că un story face referire la tine când tu nu exiști în ecuație.

Filme de genul poți urmări pe netflix.”, a scris Florentina pe instagram.

Citeste si: Iubita lui Livian, atac dur la adresa Biancăi Comănici! Incredibil cum a IRONIZAT-O pe Instagram

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.