Vezi online serialul "Nemilosul Istanbul" subtitrat în limba română - Episodul 24, sezonul 1, joi, 12 noiembrie - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Probleme uriașe pentru ccele două cupluri
Sursa: Captură KANAL D

Serialul "Nemilosul Istanbul" începe la Kanal D, de la ora 20:00. Episodul cu numărul 24, din sezonul 1, poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Serialul turcesc "Nemilosul Istanbul"  ajunge la episodul 24 astăzi. Episodul vă va ține, ca de obicei, în suspans.

Vezi Video Online subtitrat serialul "Nemilosul Istanbul" pe Kanal D

Ceren va primi astăzi o lecție necruțătoare de la viață. Cele două cupluri din serial, Cenk – Cemre și Ceren – Nedim își petrec în același timp și în același loc luna de miere, iar asta va spori problemele deja existente pe care le au ambele.

Cenk se teme să nu o piardă pe Cemre în favoarea lui Nedim, în timp ce Ceren de-abia așteaptă momentul pentru a-l despărți pe Cenk de sora ei. 

Ceren profită de moment și se apropie de cel pe care îl iubește obsesiv, Cenk.

Tensiunea nu se oprește aici! Ceren se simte rău și, cel mai probabil, va naște! Seniz așteaptă cu nerăbdare ca nora ei să nască și să scape, așa cum a plănuit, de ea.

Lucrurile vor lua o întorsătură uluitoare, iar destinul îi va da o lecție cruntă lui Ceren!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nemilosul Istanbul", povestea despre lupta pentru un trai mai bun

"Nemilosul Istanbul" este o poveste despre lupta  pentru un trai mai bun. În centrul îndrăgitului serial difuzat de Kanal D se află membrii familiei Yilmaz, care se mută în Istanbul pentru a se realiza financiar. Chiar dacă orașul le oferă mult mai multe oportunități din acest punct de vedere, ele vin la pachet cu multe capcane și provocări, iar lucrurile scapă, la un moment dat, de sub control.

Familia Yilmaz are șanse mari să se destrame, fiecare membru având propria lui strategie în lupta pentru o viață mai bună. Dacă vrei să vezi ce se întâmplă în episodul 23 din primul sezon al serialului "Nemilosul Istanbul", trebuie să știi că îl poți urmări și online, live video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html de pe tabletă, laptop sau telefonul mobil. 

Citeste si: Seniz recurge la un gest diabolic! Ceren si bebelusul ei, in pericol de moarte! Afla ce se va intampla, ASTAZI, 12 noiembrie, intr-un nou episod din "Nemilosul Istanbul", de la 20:00, la Kanal D!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.