Marea actrita Draga Olteanu Matei a ajuns in stare grava la spital!

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 02 feb 2021, 22:45
Indragita actrita Draga Olteanu Matei a ajuns in stare grava la Spitalul ''Sf Spiridon'' din Iasi

Veste trista pentru Romania! Una dintre cele mai indragite actrite , Draga Olteanu Matei, a ajuns seara trecuta la spital, in stare grava.

Draga Olteanu Matei a ajuns vineri seara la Urgente la Spitalul ''Sfantul Spiridon'', din Iasi. Potrivit medicului-sef al UPU SMURD Iasi, Diana Cimpoesu, indragita actrita se afla in stare grava dupa ce a suferit un soc hemoragic. 

In ce stare se afla Draga Olteanu Matei

Potrivit declaratiilor medicilor, Draga Olteanu Matei a suferit un soc hemoragic pe fondul unei hemoragii digestive superioare. 

Citeste si: Draga Olteanu Matei, indragostita de preparatele moldovenesti VIDEO

„A fost evaluată în urgență. S-a început transfuzia de sânge fiind vorba de o hemoragie importanta. Este internată în acest moment în ATI. Este conștientă. Comunică cu echipa medicală. S-au început manevrele diagnostice și terapeutice și sperăm ca evoluția să fie una favorabilă. Doamna are și altă patologie. Are afecțiuni cardiovasculare, afecțiuni endocrine, care bineînțeles trebuie evaluate și tratate în continuare”, a declarat șefa UPU-SMURD, Diana Cimpoeșu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De initial starea actritei era una destul de grava, se pare ca aceasta se simte mai bine. Se pare ca medicii i-au facut acesteia o transfuzie, iar starea ei s-a imbunatatit.

Medicii spera la o evolutie favorabila in aceste momente. 

Citeste si: Momente tragice pentru Draga Olteanu Matei!

Cine este Draga Olteanu Matei

Draga Olteanu Matei s-a nascut in 1933, in Bucuresti, potrivit volumului ''Cineaşti români'' (Editura Ştiinţifică, 1996). Cu o cariera de peste 55 de ani, aceasta a bucurat spectatorii romani interpretand zeci de personaje de filme, spectacole de teatru si TV. 

In anul 2002, Draga Olteanu Matei a primit ordinul ''Steaua Romaniei' de la Presedintele Romaniei, pentru contributia la cultura si intreaga cariera. 

Citeste si: Draga Olteanu Matei, indragostita de preparatele moldovenesti VIDEO