Otilia de la "Bravo, ai stil!" a dat lovitura! Bomba sexy s-a lansat in muzica

Autor: Alice Popescu
Oti s-a lansat in muzica

Otilia Vrabie si-a lansat primul single, iar aparitia ei in videoclip a fost una de-a dreptul remarcabila.

Otilia a facut deliciul juratilor si al telespectatorilor in cele doua sezoane "Bravo, ai stil!" si "Bravo, ai stil! All Stars" in care a aparut. Amuzanta si pusa mereu pe glume, Otilia s-a remarcat nu doar prin prezenta fizica ci a demonstrat chiar in timpul emisiunii ca are si talent muzical caci nu degeaba era eleva la liceul de muzica Dinu Lipatti unde a intrat si cu o medie foarte mare.

Otilia i-a incantat de mai multe ori pe jurati cu vocea, dar a interpretat si o partitura la pian.

Citeste si: Cine ar fi crezut? Maurice Munteanu, taxat aspru intr-o librărie

Otilia a ramas in sanii goi in timpul jurizarii!

Desi intarzia mai tot timpul la filmari, iar tinutele erau mai mult incropite dupa parerea juratilor, Oti reusea mereu sa se faca placuta.Nu

putini telespectatori au ramas fara suflare cand Otiliei i-a cazut rochia in timpul jurizarii lasand la vedere o splendoare de sani. Momentul i-a adus concurentei "Bravo, ai stil!" de la acea vreme destula notorietate si iata ca in prezent a reusit sa se lanseze si in muzica cu single ul "112"

Citeste si: Cum arata fiica Andreei Tonciu la 4 ani! Rebeca ii calca pe urme vedetei si cocheteaza deja cu modelingul

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Otilia s-a lansat in muzica cu single-ul "112"!

Pe langa cariera de model pe care s-a concentrat din plin de cand a iesit din competitia de stil, Otilia si-a dat seama ca tot muzica este prima ei dragoste asa ca n-a stat pe ganduri si a reusit sa scoata o piesa in plina ascensiune pe Youtube.

Dar nu doar asta s-a intamplat in viata lui Oti, ci si-a tras si un iubit desprins parca de pe copertile de reviste marturisindu-i de fiecare data iubirea pe retelele de socializare.

Cei doi sunt impreuna de aproape trei ani. Iubitul Otiliei  este pasionat de domeniul IT unde este si implicat. Invitata intr-o emisiune la un post TV, Oti a vorbit si despre iubitul ei, insa a preferat sa nu-i dezvaluie decat numele, Adel. Printre altele a tinut sa precizeze ca barbatul care i-a furat inima este pasionat de criptomonede si ca spera sa dea lovitura in aceasta directie.

Citeste si: O controversată concurentă "Bravo, ai stil!" s-a lansat în afaceri! Cine este tanara care a renuntat sa mai fie casnica

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.