Nu pierdeți, din 9 decembrie, de la ora 20:00, premiera serialului ”Prizoniera destinului”, o nouă poveste extraordinară de viață, inspirată din realitate!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 feb 2021, 00:50
Serialul "Prizoniera destinului", va fi difuzat in curand, la Kanal D.

Iarna se anunță bogată în povești extraordinare, pentru că o nouă producție turcească de succes, „Prizoniera destinului” (titlul original: „Dogdugun Ev Kaderindir”), va putea fi urmărită, din 9 decembrie, la Kanal D.

Din 9 decembrie, de la ora 20:00, premiera serialului ”Prizoniera destinului”, o nouă poveste extraordinară de viață, inspirată din realitate. Producția va putea fi urmărită trei zile pe săptămână, de miercuri până vineri.

După începerea difuzării serialului “Prizoniera destinului”, telespectatorii vor putea urmari în continuare noi episoade ale serialului “Nemilosul Istanbul”, în fiecare luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: „Prizoniera destinului”, o poveste de viață tulburătoare, la Kanal D!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: „Prizoniera destinului”, o poveste dramatică, inspirată din fapte reale, are premiera miercuri, 9 decembrie, de la ora 20:00, la Kanal D!