Rafturile modulare oferă avantaje imense pentru nevoile tale de depozitare

Author: Bogdan Stanescu
Actualizat: 03 feb 2021, 03:30

Dacă te-ai gândit să începi o afacere în care ai de organizat un loc pentru depozitarea produselor sau pur și simplu vrei să amenajezi un spațiu de stocare a lucrurilor în locuință, este timpul să descoperi câteva dintre avantajele rafturilor modulare:

 

  • Sunt soluția ideală de configurare a unui spațiu de depozitare, de tip arhivă sau bibliotecă
  • Au un aspect estetic atractiv și sunt disponibile în culori frumoase – gri, alb și altele
  • Pot avea panouri din oțel, aluminiu, sticlă sau lemn
  • Sunt moderne și astfel construite pentru a rezista o perioadă îndelungată de timp
  • Au un design ce poate fi modificat, dacă nevoile de depozitare și decor se schimbă
  • Cele din aluminiu sunt durabile și versatile
  • Sunt eficiente în a elibera spațiul de podea.

 

Rafturile modulare sunt folosite în depozite, spații de aprovizionare, centre de distribuție, muzee, școli, diferite clădiri și magazine. Pot fi și personalizate pentru a fi folosite acasă, birou sau în retail.

Soluția perfectă pentru organizarea arhivelor

Marele avantaj oferit de rafturile metalice este capacitatea de a accesa arhivele din toate părțile, cum sunt și cele de pe bigg.ro. Poți alege o cameră de depozitare de tip birou în care să poziționezi câteva rafturi modulare și astfel ai soluția de stocare a documentelor pe aceste sisteme de depozitare metalice.

Rafturile modulare sunt utile acasă, dar și la birou

Cu ajutorul lor poți economisi spațiu și poți oferi și o stare de bine angajaților. Avantajele oferite de rafturile metalice sunt mari la job pentru că ele:

 

  • Pot fi folosite pentru a elimina dezordinea creată de prea multe dosare la locul de muncă; acestea se pot stoca în ordine pe rafturi
  • Ajută în organizare, dosarele sunt depozitate în ordine alfabetică sau pe departamente
  • Sunt stabile, rezistente, durabile în timp
  • Au rezistență la rugină și coroziune.

 

 

Rafturi modulare pentru spații comerciale sau industriale

Oamenii de afaceri utilizează rafturi modulare mari pentru a depozita numeroase produse ce pot fi accesate din toate părțile. Aceste rafturi industriale sunt utile în diferite afaceri. Ele sunt folosite în birouri, întreprinderi, depozite, anumite magazine, etc. Se aleg în funcție de dimensiunea și configurația de care este nevoie.

Rafturi metalice pentru casă

În prezent, există multe alternative la rafturile din lemn masiv care sunt scumpe, pentru depozitarea lucrurilor acasă. De exemplu rafturile metalice au un aspect elegant și modern și pot adăuga un efect interesant unui perete simplu din locuință. Pot fi în diferite culori și de înălțimi diferite. Aceste rafturi sunt la modă, chiar dacă sunt din metal și au un design industrial.

Unii oamenii adoră acest stil de rafturi, mai ales pentru că preferă designul de interior industrial care este incomparabil cu alte stiluri din ziua de azi și de asemenea, este și în tendințele de decorare pentru 2021.  Cei pasionați de gastronomie aleg să aibă o "bucătărie Chef" care presupune și folosirea unor sisteme de rafturi metalice de depozitare.

Rafturile metalice sunt folosite pentru decor, în plus sunt și practice și de aceea sunt perfecte în locuințele închiriate. Când spațiul de locuit este destul de mic, ca în multe apartamente din orașe la care chiriile sunt mai accesibile, ai nevoie de asemenea sisteme de depozitare. În opinia multor oameni ele sunt piese special create pentru a te simți destul de bine și confortabil, deoarece aspectul lor este foarte atractiv.

Prin urmare poți face o impresie bună în fața oaspeților care vin în casă, în plus faci și economie de spațiu, lucru important când suprafața de locuit este mică și nu vrei un mobilier prea scump și impresionant.

Oamenii folosesc astfel de sisteme de rafturi modulare pentru a-și crea un apartament modern și elegant. Unii le preferă pentru stocarea cărților, mai ales dacă au o colecție mare  care trebuie frumos aranjată, fără a ocupa mult spațiu.

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.