Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de miercuri, 18 noiembrie – A doua parte - VIDEO. Alexandra rabufneste din nou la adresa lui Mario! "N-ai tu fata de asa ceva!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 nov 2020, 17:55
Alexandra si Mario ajung la cutite!

Tensiunile ating din nou cote maxime in casa baietilor! Urmărește Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

Saptamana continua cu multe tensiuni in casa Puterea dragostei. Desi initial concurentii au incercat sa lase deoparte atitudinea agresiva si jignirile, in editia de astazi acestia redevin incisivi.

In editia de ieri au trecut pragul casei Puterea dragostei inca o fata si un baiat, dornici sa isi gaseasca jumatatea. Nimic nu avea sa prevesteasca insa tensiunile majore declansate din cauza noului concurent, Mario, care a fost inca de ieri luat in colimator de catre Alexandru.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

In editia de ieri Puterea dragostei, au intrat in casa iubirii Delia, o tanara frumoasa si sexy, dornica sa isi gaseasca jumatatea in cadrul show-ului, dar si inca un baiat, pe nume Mario, care inca de cum a pasit in casa baietilor a fost primit cu ostilitate de majoritatea colegilor sai.

Indragita emisiunea Puterea dragostei poate fi urmarita si online, pe site-ul kanald.ro, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Alexandra rabufneste din nou la adresa lui Mario!

Dupa ce aparitia unei noi fete in casa baietilor a facut furori in randul acestora, care si-au dorit sa afle cat mai multe detalii din viata tinerei. Aceasta l-a invitat la dans pe Rares, spre surprinderea tuturor.

In cadrul show-ului si-a facut aparitia si Mario, care initial le-a lasat pe fete fara cuvinte.

Inca din editia de ieri, carismaticul Mario le-a impresionat cu aspectul lui fizic. Alexandra a fost de-a dreptul uluita la aparitia noului baiat in casa Puterea dragostei! De departe ea a fost cea mai incantata si surprinsa. Insa Mario a recunoscut ca ar fi intrat pentru a o cunoaste mai bine pe nimeni alta decat Aya.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astazi, Mario este luat in colimator de Alexandru, care ii reproseaza faptul ca are deja o femeie acasa si nu are ce cauta in cadrul show-ului.

Dupa un schimb de replici jignitoare, Alexandru si Mario sunt pe cale sa se ia la bataie, daca nu ar interveni ceilalti colegi.

Pe de alta parte, Mario va intra in conflict si cu Alexandra, care fara stea prea mult pe ganduri, va rabufni, incercand sa il puna la punct pe noul concurent, dupa ce acesta o jigneste, spunandu-i ca nu are spatele drept si seamana cu o girafa.

Iata ce mai puteti vedea in editia Puterea dragostei de miercuri, 18 noiembrie 2020, de la 17:00, pe Kanal D, dar si online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM:

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 18 noiembrie – Prima parte- VIDEO. Alexandru si Mario, la un pas de a se lua bataie! "O sa pleci acasa! Iti promit eu!"

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de marti, 17 noiembrie – Prima parte- VIDEO. O nouă concurentă intră în casa iubirii! Pe cine va invita la dans?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.