Legatura exploziva dintre Emily Burghelea si Iancu Sterp de la "Puterea Dragostei"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 18 iul 2022, 23:00

Emily Burghelea, Iancu Sterp, Ana Lesko si Costi Ionita au lansat cea mai noua piesa: "Place"

Emily a dat lovitura si pe plan muzical, nu doar in mediul online. Focoasa blonda canta alaturi de greii muzicii autohtone, iar aparitia ei in videoclip este de-a dreptul incendiara.

 

Emily Burghelea s-a lansat in muzica alaturi de Costi Ionita si Anna Lesko

Emily si Anna Lesko fac cea mai exploziva echipa in videoclipul "Place", cel mai nou lansat pe piata muzicala in care Costi Ionita a strans cele mai sexy prezente feminine.

V-a placut look-ul meu din clip? Daca inca nu ati ascultat piesa va invit sa o faceti chiar acum! Aveti ocazia sa imi ascultati si vocea putin ragusita la final", a fost mesajul fostei concurente "Bravo, ai stil!" pentru fanii ei. Si intr-adevar, aparitia ei este una care ar lasa pe oricine fara suflare. 

Citeste si: Ce făcea, de fapt, Ana Lesko înainte să devină cunoscută. O parte mai puțin știută din viața ei a ieșit recent la iveală

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Insa o alta aparitie in videoclip este cea a lui Iancu Sterp, fost concurent de la "Puterea Dragostei" si "Survivor", fratele celebrului Culita Sterp.



Emily isi pregateste de ceva vreme lansarea in muzica si nu este la prima colaborare cu Costi Ionita, frumoasa concurenta de la "Bravo, ai sti!" a mai aparut si in alt clip al producatorului.

Emily Burghelea i-a spus "Da"  iubitului in direct!

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Emily Burghelea este una din cele mai active persoane in mediul online, iar cererea in casatorie venita din partea iubitului ei a facut senzatie in presa mondena:

"Îl iubesc din toată inima si știu că el este alesul. Am impresia că suntem împreună de-o viață! Locuim împreună de multă vreme, iar de curând ne-am mutat la casă. La casa noastră! Ceva mai frumos nu există! Iubitul meu m-a cerut de nevastă în cel mai frumos mod cu putință. S-a gândit la toate detaliile! Nu știu ce am făcut să merit asta. Sunt copleșită! Mi-a luat cel mai frumos inel cu diamant din câte am văzut eu vreodată, a complotat cu echipa de la Teo Show și a reușit să mă lase mută!", a mai spus

Emily la acea data data.

Citeste si: Emy Alupei, fosta concurenta de la "Survivor Romania", in ipostaze incredibil de sexy! Iata cum a fost surprinsa tanara intr-un costum de baie extrem de provocator!

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.