Nicos de la Puterea dragostei, probleme mari de sănătate! Trebuie să fie operat!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 nov 2020, 13:37
Nicos în casa Puterea dragostei

Nicos, fostul concurent de la Puterea dragostei sezonul 3, are mari probleme de sănătate.

Nicos trebuie să fie operat. Problemele de sănătate l-au făcut pe Nicos să și părăsească show-ul Puterea dragostei sezonul 3, el având nevoie atunci să plece din casă pentru a investiga care sunt afecțiunile de care suferă.

”Am făcut două RMN-uri cervicale și cerebrale, mai multe analize. Din cauza faptului că am deviație de sept în ambele părți, oxigenul nu ajunge cum trebuie la nivel cerebral.

Din această cauză uneori mă ia amețeala, am dureri de cap, îmi pierd echilibrul. În cel mai scurt timp cred că o să mă operez, pentru că această problemă se rezolvă doar prin intervenție chirurgicală”, mărturisea Nicos în urmă cu două săptămâni.

Nicos nu a putut să se opereze însă, deși își anunța prietenii virtuali că intervenția chirurgicală trebuie să aibă loc, din cauza unor cazuri de Covid-19 depistate în spitalul respectiv.

”Nu m-am mai operat. Am fost externat deoarece blocul operator împreună cu secția de terapie intensivă au fost închise pentru că au fost asistente care au ieșit pozitive la testul de coronavirus. Voi vedea săptămâna viitoare”, preciza Nicos.

Nicos, relații cu mai multe concurente de la Puterea dragostei

Nicos s-a cuplat mai întâi cu Alexandra Cărare, după despărțire cei doi certându-se constant și ajungându-se la jigniri.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicos a vorbit despre un trecut controversat al Alexandrei, în timp ce aceasta l-a făcut "sifon" și "caracter zero".

Nicos s-a cuplat recent cu Aya, fosta iubită a lui Akebono, însă aceasta s-a reorientat către Cristian Marinescu, aflat în casă.

Cristian Marinescu și Nicos au fost prieteni, însă după aceea s-au certat foarte tare în emisiune, chiar la întoarcerea primului în show-ul Puterea dragostei de la Kanal D.

Nicos a vorbit în show și despre o datorie a lui către Marinescu despre care spunea că a stins-o.

"Eu a trebuit să îi înapoiez bănuții lui Marinescu, l-am luat pe Comănici pentru că era pe etaj, nu știu, cobora de pe terasă, l-am luat drept martor, plus, am scos telefonul și filmam ca să am și eu ceva la mână că i-am dat bănuții înapoi.

În momentul în care am pornit filmarea telefonului și am apăsat pe clanță, îl auzeam pe Marinescu cum vorbea. Nu am apăsat până la final pe clanță pentru că am stat vreo 12-13 secunde, a formulat vreo două fraze și abia după am intrat peste el în cameră. Tot pe filmare, în timp ce i-am dat bănuții, era așa (n.r îi făcea semn lui Nicos să tacă). Eu aș putea dovedi și în secunda asta chestia asta, doar că el nu mi-a dat acordul să arăt chestia asta.
De aceea nu pot să trec peste cuvântul lui", a spus Nicos.

Citeste si: Andra Voloș, pe patul de spital: „Pentru cei ce îmi vor răul...” Incredibil ce mesaj a primit fosta concurentă de la Puterea Dragostei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.