Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, mesaj șocant după ce s-a întors de la Cluj

Autor: Diana Tilă
Fanii o suspectează pe Bianca Comănici că a fost după Livian la Cluj.

Bianca Comănici a luat pe toată lumea prin surprindere, atunci când a vorbit despre trecutul său și despre faptul că este pregătită să meargă mai departe.

În ultimele săptămâni, Bianca de la Puterea dragostei nu a fost prea activă pe conturile de socializare, iar susținătorii săi s-au întrebat ce s-a întâmplat cu ea.

Bruneta a postat un videoclip pe pagina ei de Instagram, în care a vorbit despre ce se întâmplă în viața ei în ultima perioadă.

Fanii o suspectează pe fosta concurentă de la Puterea dragostei că a fost în Cluj, unde ar fi încercat să îl recucerească pe Livian.

În videoclipul postat, Bianca Comănici a vorbit despre modul cum încearcă să lupte pentru o „dragoste imposibilă”.

După ce s-a speculat că bruneta a zburat la Livian, în Cluj, ea a postat un mesaj cu subînțeles pe pagina ei de Instagram, la secțiunea de stories.  „Așteptatul este un semn de dragoste adevărată și răbdare. Toată lumea poate spune Te iubesc, dar nu oricine poate aștepta și să să dovedească că e adevărat”,  a postat Bianca Comănici, la Instastory.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca Comanici și-a șocat fanii!

Bianca Comănici anunța, recent, pe contul ei de Youtube, că este pregătită să meargă mai departe, lăsându-l pe Livian de la Puterea Dragostei în trecut.

Câștigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei a anunțat motivul pentru care nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare. Frumoasa brunet a răspuns la curiozitățile susținătorilor ei, însă nu cu subiect și predicat așa cum se așteptau aceștia. Bianca a lăsat de înțeles că a luptat pentru o nouă iubire, însă susținătorii ei sunt de părere că bruneta a zburat la Cluj, und ear fi încercat să-l recucerească pe Livian.

„Vreau să mă deschid în față voastră și să va spun de ce nu am fost activă în ultimele zile. O să vă spun mai pe ocolite pentru că nu pot să spun direct. Știu că mulți se întreabă unde am fost cu avionul, va puteți da seama din story, însă eu nu va pot spune pentru că aș face mai mult rău. Vreau să vă spun că sunt genul de om care lupta extrem de mult pentru orice.

Este vorba despre o dragoste, o dragoste imposibilă. Eu vreau să cred că este un sfârșit pentru mine, nu știu dacă este sfârșit și pt altă persoană, dar pentru mine da. În ultima vreme nu m-am concentrat pe carieră, am stat foarte mult în casă, am refuzat multe colaborări, am ales să mă ocup de mine. Nu m am focusat pe ce am avut de făcut. Am ingnorat multe lucruri pentru că nu mă puteam concenta, nici acum nu mă pot concenta.
Trebuie să prind puteri să mă ridic. O vreme mi-a fost ușor, m am legat de niște lucruri care poate că nu erau adevărate, îmi băgăm în minte niște lucruri doar că să mi treacă”,
 mărturisește Bianca.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.