Live Stream Online Puterea Dragostei - Editia de vineri, 20 noiembrie – Prima parte - VIDEO. Alexandra si George, jigniri si amenintari! "Ai grija ce vorbesti, ca s-ar putea sa-ti para rau!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 nov 2020, 08:00

Tensiunile capata proportii in casa Puterea dragostei! Urmăreste Puterea dragostei Live Video Online pe kanald.ro.

Saptamana se incheie in aceeasi atmosfera tensionata in casa Puterea dragostei, cu multe ironii si certuri. Daca la inceputul saptamanii concurentii au incercat sa lase deoparte atitudinea agresiva si jignirile, in editia de astazi acestia revin la vechile comportamente agresive, dandu-si din nou mastile jos.
Unul dintre cuplurile din casa iubirii, Madalina si George au parte de un moment romantic si special pentru evolutia relatiei lor.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Daca in editia de ieri, Alexandra a izbucnit si a fost la un pas sa o atace pe Delia, cea mai noua concurenta din casa Puterea dragostei, astazi, tensiunile ating din nou apogeul, iar cea care declanseaza zarva in casa este tot Alexandra.

Indragita emisiunea Puterea dragostei poate fi urmarita si online, pe site-ul kanald.ro,

accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Editia de joi, 19 noiembrie – A doua parte- VIDEO. Alexandra si Delia, la un pas de a se lua la bataie!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 18 noiembrie – A doua parte- VIDEO. Alexandra rabufneste din nou la adresa lui Mario! "N-ai tu fata de asa ceva!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra si George, jigniri si amenintari!

Nici bine nu au intrat in casa Puterea dragostei, Mario si Delia in aceasta saptamana, ca au si fost luati in colimator de ceilalti concurenti.
Pe de o parte, Mario a intrat in conflict si cu Alexandra, care fara stea prea mult pe ganduri, incercand sa il puna la punct pe noul concurent, dupa ce acesta a jignit-o.
Pe de alta parte, Delia a fost pusa la zid de Aya, dupa ce aeasta s-a intalnit in camera rosie cu Marinescu.

In editia de ieri, Delia s-a certat aprig si cu Alexandra, ajungand la un pas de incaierare fizica.
In editia de astazi, atmosfera pare sa fie in prima parte a emisiunii mult mai relaxata. Si asta deoarece cuplul format din Madalina si George au parte de un moment magic impreuna, sub privirile usor invidioase ale colegilor lor. Madalina il surprinde pe George de ziua lui, cu un tort si cu multe imbratisari si sarutari.

Insa dupa momentele de calm din casa iubirii, se declanseaza din nou razboiul intre concurenti. De aceasta data protagonistii conflictului sunt George si Alexandra, care dupa o serie de replici acide ajung si la amenintari grave.

Iata ce mai puteti vedea in editia Puterea dragostei de vineri, 20 noiembrie 2020, de la 11:00, pe Kanal D, dar si online, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM:

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.