Premiera la „Bravo, ai stil! Celebrities”!  Defilare... la indigo! Ce vor avea de spus juratii si cine sunt cele doua concurente indraznete?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 nov 2020, 10:13

Ce vor mai avea de spus juratii despre cele doua vestimentatii asemanatoare?

In aceasta seara, la „Bravo, ai stil! Celebrities”, telespectatorii vor ava parte de o premiera in cadrul emisiunii cu si despre stil si moda, doua dintre aspirantele la marele titlul de Cea mai stilata celebritate din Romania vor defila <la indigo>.

Defilare... la indigo! Deea Codrea si Theo Rose au propus tinute asemanatoare!

Theo Rose si Deea Codrea „s-au propus” in doua tinute rosii si s-au hotarat sa defilze impreuna, in acelasi moment artistic, cu o coregrafie ad-hoc, care incanta audienta.

Cele doua concurente nu au impartit doar momentul defilarii, ci si aceeasi poveste.

„Noi mergem la un casting pentru <Lupul si cele 7 Scufite Rosii>”,  anunta Deea Codrea.  

„Nu a facut nimeni, pana in acest monmet, in acest sezon, lucrul asta. Imi place cum l-ai aranjat (n.r. parul). Esti o Scufita futurista, dar nu stiu daca Lupul s-ar uita prea insistent la tine ”,

spune Catalin Botezatu despre outfitul uneia dintre cele doua concurente.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„N-ar fi rochia o tragedie, cizmele in schimb...

Acolo s-a terminat tot, fetita!(...) Ai si ceva de tinuta tematica de petrecere cu stewardese”,  adauga Maurice Munteanu.

Ce vor mai avea de spus juratii despre cele doua vestimentatii asemanatoare si care dintre concurentele Theo Rose si Deea Codrea va primi mai multe stelute din partea acestora veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata la 23:00, la Kanal D!

Citeste si: Theo Rose, in lacrimi la “Bravo, ai stil! Celebrities”. Cantareata a apelat la terapie pentru a trece mai usor peste aceasta perioada dificila din viata sa!

Citeste si: Live Stream Online "Bravo, ai stil! Celebrities"- Ediția de joi, 19 noiembrie- VIDEO. Andreea Tonciu, atac subtil la adresa Deei Codrea!