Ce a răspuns Simina când a fost întrebată dacă e prietenă cu Bianca Comănici? Replica ei a venit imediat

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 22 nov 2020, 12:33
Bianca Comănici și Simina, foste concurente la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Simina și Bianca Comănici au avut mai multe conflicte în trecut, dar pe măsură ce timpul a trecut, tensiunile au dispărut. Ce relație au cele două în prezent?

Momentele în care Simina posta pe instagram mesaje dure la adresa Biancăi Comănici sunt acum istorie. Cele două au revenit la sentimente mai bune, acum pot comunica, astfel că în urmă cu mai multe săptămâni chiar au fost invitate la Teo Show, cele două stând una lângă alta după o lungă perioadă de timp.

Au uitat de neînțelegeri și acum sunt prietene? Simina a spus totul despre Bianca Comănici

Într-un interviu mai vechi, Simina spunea că s-a schimbat mult după ce a devenit mamă, că este mai înțelegătoare, astfel că și-a schimbat atitudinea și în ceea ce o privește pe Bianca Comănici, cea cu care a avut nenumărate conflicte în trecut atât la Puterea Dragostei, cât și după terminarea emisiunii.

Având în vedere declarațiile făcute de Simina în ultima perioadă, prietenii virtuali s-au întrebat dacă cele două foste concurente de la Puterea Dragostei s-au împrietenit și au îngropat definitiv securea războiului.

Simina a ținut să clarifice acest aspect, precizând că ea și Bianca Comănici nu sunt prietene.

Citeste si: Bianca, Manuela, Simina și Ella, dezvăluiri picante din trecutul lor. Ce concurente de la Puterea Dragostei au avut doi iubiți în același timp?

Chiar dacă nu se mai atacă reciproc, cele două nu s-au apropiat una de cealaltă, ci doar au o relație civizilizată.

Întrebată de ce o urmărește pe Bianca Comănici pe instagram, având în vedere că nu sunt prietene și că în trecut s-au certat de nenumărate ori, Simina a oferit răspunsul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Ce am cu ea să nu o urmăresc? Tot timpul am urmărit-o.”, a scris Simina pe instagram.

Astfel, se pare că Simina și Bianca Comănici se înțeleg ceva mai bine în prezent, însă pentru că sunt firi total diferite nu se pune problema ca cele două să devină prietene apropiate.

Bianca Comănici a reluat recent legătura cu Berna, astfel că în momentul de față, cele două se înțeleg mai bine ca niciodată și își petrec majoritatea timpului împreună.

Au reușit să clarifice neînțelegerile din trecut și au dat o nouă șansă prieteniei lor.

Citeste si: Bianca Comănici, atac dur la adresa Marianei. I-a spus tot ce crede despre ea: „Ești mândră de...”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.