Alege romul Dictador Best of si nu vei regreta!

Author: Oana Picerea

Romul este una dintre cele mai vechi bauturi spirtoase distilate si are una dintre cele mai colorate istorii ale oricarei bauturi alcoolice. La mijlocul anilor 1700, romul se fabrica in Caraibe si America de Sud. Ulterior a devenit extrem de popular in Anglia fiind produs si acolo in cantitati extrem de mari.

In prezent, romul este produs in intreaga lume, existand posibilitatea de a ajunge pe masa oricarui doritor. Utilizarea trestiei de zahar distinge romul de toate celelalte bauturi alcoolice. Multe dintre romurile antice din Caraibe au fost produse cu melasa si „degajari” din productia de zahar. Cremele au fost obtinute din fierberea trestiei de zahar si au fost amestecate cu melasa si diverse resturi de sedimente in alambic.

Amestecul de melasa si suc de trestie este apoi fermentat si distilat. Alambicele de ghiveci sunt folosite in multe dintre romurile traditionale, iar cea mai mare parte a romurilor sunt apoi

imbatranite in butoaie de lemn. Tipul de lemn utilizat este adesea factorul determinant in culoarea romului produs in cele din urma, avand bineinteles si o importanta influenta asupra gustului.

Este important de mentionat si faptul ca, clima joaca un rol semnificativ in procesul de imbatranire a bauturilor spirtoase distilate, iar romul nu face exceptie. Romurile produse in clima tropicala vor fi in general imbatranite pentru o perioada mai scurta de timp decat cele din clima mai rece. Acesta este motivul pentru care este posibil sa vedeti un rom intunecat din Caraibe, in varsta de doar trei pana la cinci ani, in timp ce un rom din America de Nord de culoare similara si aroma de stejar poate fi invechit timp de aproximativ 10 ani.

Romul nu numai ca este una dintre cele mai vechi bauturi spirtoase, ci si una dintre cele mai apreciate si consumate la nivel mondial.

Un brand de rom foarte apreciat atat la noi in tara, cat si la nivel international, este Dictador.

Dictador este un rom imbatranit columbian cu o istorie care incepe inca din 1913. Romul Dictador are un gust cu adevarat aparte, perfectionat printr-o productie sarguincioasa si printr-o reteta bine pazita de familia Parra, a treia generatie de master blender din Dictador. Cu gust neted distinct si note de caramel, cacao, miere si cafea prajita, romul Dictador este ideal pentru a fi consumat atat simplu, cat si in diverse cocktail-uri. Don Julio Arango y Parra este numele creatorului acestui rom columbian, Dictador, dorind ca prin acesta bautura spirtoasa, sa scoata pe piata columbiana si nu numai, unul dintre cele mai bune romuri, astfel incat sa-si poata onora mostenirea lasata de stramosii sai.

Nu cu mult timp in urma, mai exact in anul 2009, romul columbian Dictador 2 masters a devenit unul dintre cele mai apreciate romuri din lume, precum si unul dintre cele mai premiate.

Exista mai multe tipuri de bauturi spirtoase, insa, romul se deosebeste prin faptul ca, spre deosebire de bauturi precum cognac-ul, whisky-ul si asa mai departe, nu are o reteta stricta definita. Practic, romul se produce in baza unor metode traditionale care sunt diferite de la o locatie la alta, in functie de traditia din diverse zone. In ceea ce priveste mentiunea facuta anterior despre romul Dictador 2 masters, acesta are un gust specific care nu poate fi confundat.

Diverse sortimente ale romului Dictador este disponibil si la noi in tara, iar daca doriti o bautura spirtoasa de calitate si autentica, atunci trebuie sa incercati acest brand. La numai un simplu click distanta accesand magazinul online 24drinks.ro, puteti descoperii o gama foarte variata de tipuri de rom Dictador, precum Dictador best of, Dictador Cafe, Claro, Orange, Dictdar 2 Masters, Dictador 12 ani, Dictador XO Insolent sau Perpetual si lista poate continua.

Fie ca va doriti sa consumat o astfel de bautura singuri in linistea si intimitatea propriului camin sau va doriti o bautura spirtoasa prin care sa impresionati in cadrul unui eveniment special, atunci gama de rom Dictador poate sa fie raspunsul perfect in functie de preferintele, nevoile sau posibilitatile pe care le aveti. Un lucru este cert – cu un astfel de rom, cu siguranta nu aveti cum sa dati gres niciodata.

Daca sunteti in cautarea celor mai bune bauturi alcoolice, pe langa acest rom premium, accesand magazinul online 24drinks.ro, aveti posibilitatea ca printr-o singura si simpla comanda online, sa achizitionati tot ceea ce aveti nevoie. Acest magazin reprezinta solutia perfecta, in special daca va numarati printre aceia care doresc sa cumpere necesarul de bauturi alcoolice pentru un eveniment special, datorita faptului ca, gama de produse este una extrem de variata iar stocurile sunt foarte consistente.

24drinks.ro este un magazin de bauturi online cu o experienta vasta in acest domeniu, comercializand atat bauturi alcoolice simple si comune, cat si bauturi alcoolice cu adevarat speciale, de peste un deceniu. Accesand site-ul acestora, veti putea primi toate informatiile de care aveti nevoie, atat in ceea ce priveste produsele, cat si serviciile. Cu 24drinks.ro, nu aveti cum sa dati gres, acesta fiind un important furnizor nu numai national, cat si international, avand in plus, incheiate parteneriate cu producatori din toata lumea, astfel incat dumneavoastra, sa puteti beneficia de o paleta foarte variata de bauturi din care sa puteti produsul preferat.

Acestea fiind spuse, sunteti invitati sa accesati 24drinks.ro si sa studiati categoriile in care sunt impartite bauturile si indiferent de preferintele, nevoile sau posibilitatile pe care le aveti, aici veti putea gasi exact ceea ce cautati, la preturi mai mult decat avantajoase. Nimic nu este mai simplu, cand puteti achizitiona tot ceea ce doriti, simplu si rapid, din confortul propriei locuinte.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.