Funerare.ro vine în ajutorul familiilor îndoliate !

Author: Oana Picerea

Cel mai greu test pentru fiecare dintre noi este reprezentat de pierderea unei persoane iubite. Indiferent de vârsta persoanei care nu mai este lângă dumneavoastră, pierderea nu poate fi înlocuită niciodată cu nimic. Dorul și neputința sunt fără margini, lucruri care fac ca despărțirea să fie uneori greu de îndurat. Și chiar dacă știm că moartea este un lucru firesc, pentru că nu poate fi evitat, ciocnirea de pierderea cuiva drag reprezintă o încercare cumplită.

Serviciile funerare vin în ajutorul familiilor îndoliate, permițându-le să se ocupe de toate detaliile necesare unei înmormântări, iar timpul să și-l petreacă alături de celălalt, ducând cu putere această durere prin care trecem cu toții. Făcute cu empatie, grijă, responsabilitate, răspundere și pricepere, serviciile funerare ușurează această perioadă grea. Ocupându-se de aspectele importante ale unei înmormântări, dumneavoastră puteți să vă petreceți ultimele zile alături de persoana dragă.

https://www.funerare.ro/ și-a clădit întotdeauna activitatea pornind de la ideea că ultimele clipe petrecute pe Pământ de un om trebuie să-i păstreze demnitatea umană, frumusețea și binele pe care l-a înfăptuit în această viață. Complexitatea vieții aduce, într-un final, și acest moment dureros. Datinile și practicile religioase au rolul de a-l întovărăși pe om și de a-i asigura o trecere frumoasă. Cu o gamă largă de produse și servicii, vă stăm alături în astfel de momente și vă ajutăm să le depășiți. De la catering livrări produse alimentare, cosmetică funerară, cameră frigorifică, constatare deces, toaletare și îmbrăcare decedat, îmbălsămare, transport funerar local la tanatopraxie, încercăm să acoperim toată plaja de necesități survenite în cazul unei înmormântări.

Vă putem ajuta cu anumite coroane sau aranjamente florale sau chiar sicrie care să-l însoțească pe cel pierdut, să vorbească despre frumusețe și tinerețe, în ciuda prezentului, despre esența neasemuită a vieții, chiar și atunci când aceasta se sfârșește. Cu deplină responsabilitate și atenție față de dumneavoastră, cât și față de cel plecat din mijlocul nostru, ne asumăm răspunderea pentru calitatea și promptitudinea serviciilor.

Livrăm oriunde în București și Ilfov pachete prestabilite sau personalizate cu mâncare pentru pomenirea celor morți, având o grijă sporită pentru bunul gust și calitate, astfel încât tradiția să fie respectată și mâncarea caldă, potrivit datinilor, să hrănească amintirea celui care, din păcate, nu mai este.

Când o persoană moare, păstrarea demnității acesteia, cât și onorarea amintirii sale în chipul cel mai frumos cu putință sunt lucruri de care trebuie cu toții să ne ocupăm, în familiile și, implicit, în societățile noastre. Machiajul pentru o persoană decedată cere niște abilități speciale, cât și produse profesioniste, deoarece acesta nu doar că trebuie să reziste mai multe zile, ci să și acopere semnele degradării pricinuite de boală, de bătrânețe, de un accident nefast. Păstrarea în memoria celorlalți a unui chip apropiat de realitate este o dovadă de iubire și de prețuire, de respect pentru cel plecat dintre noi.

Personalul specializat se îngrijește și de acest aspect cu dedicare, știut fiind că în duritatea vieții păstrarea frumuseții fiecăruia dintre noi este pasul care adesea ne salvează de colaps. Ultimul drum, atât de ireparabil și dureros pentru toți, poate fi făcut în acord cu frumusețea, personalitatea și eleganța celui plecat, dând ceremoniei de rămas bun o anumită solemnitate sobră, ca un simbol al mulțumirii față de celălalt.

Totodată, toaletarea și îmbrăcarea decedatului fac parte din aceeași categorie al respectului și dragostei pe care le arătăm celui care nu mai este printre noi. Acestea corespund și unor datini cu semnificații adânci. Primenirea pentru moarte, curățarea îi redau omului demnitatea și îl pregătesc pentru veșnicie. La fel și îmbălsămarea care, prin intermediul substanțelor chimice, încetinește degradarea, poate avea un caracter temporar sau definitiv.

Viața poate fi și extrem de dureroasă, ca și moartea. Ne mor părinții, bunicii, frații, soții/soțiile, uneori copiii și durerea nu are niciodată margini. Trăim cu nădejdea că dincolo de acest ultim pas pe pământ, cei plecați dintre noi sunt, în sfârșit, liniștiți, lipsiți de dureri, împăcați, fericiți. Rămânem cu dorul, desigur, dar și cu amintirile frumoase, pe care le rememorăm neîncetat și le păstrăm cu sfințenie. În fond, atâta vreme cât oamenii stau în inimile noastre, ei nu sunt morți, de fapt.

www.funerare.ro a învățat de-a lungul timpului să fie alături de oameni, să cinstească memoriile celorlalți și să se îngrijească de toate aspectele. Fiecare om care moare este o parte a acestei lumi. Plecarea lui dintre noi reprezintă o rană a întregii lumii. Dorința de a-l primeni pe cel dispărut pentru ultimul drum vine dintr-o adâncă dragoste față de oameni. Demnitatea celui plecat trebuie să se vadă-n fiecare gest. Din păcate, nouă, pe Pământ, atât ne rămâne posibil la nivel de gest, să avem grijă de plecarea fiecărui om, să-l arătăm lumii așa cum a fost, un om bun, să-l păstrăm în amintire cu iubire.

Poate că nu există ceva mai adânc, mai dătător de responsabilitate ca atunci când te ocupi de servicii funerare. Există o durere tăcută, mută în astfel de clipe, o chemare la meditație, la rememorare, la apreciere. Pierderea cuiva drag este dureroasă, dar vine și cu o forță de a ne trezi și a ne da seama că iubirea nu ține cont de distanța între viață și moarte. Știm că inimile noastre transcend spațiul și timpul și acest lucru ne ajută.

www.funerare.ro crede-n iubirea pentru oameni și în numele ei se ocupă de înmormântări, sprijinind familiile îndoliate. Nu sunteți niciodată singuri în această încercare. Umărul nostru este suficient de tare, încât să lăsați în răspunderea noastră toate aspectele care țin de plecarea celui drag, în liniște, solemnitate și dragoste pentru tot ceea ce a fost!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.