Live Stream Online "Teo Show"- Ediția de marți, 24 noiembrie- VIDEO. Jan de la Craiova are parte de o provocare inedită

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 24 nov 2020, 13:00
Teo și Bursucu își propun si astazi să își surprindă publicul, astfel că pregătesc materiale prin care să le stârnească interesul celor de acasă.

De luni pana vineri, incepand cu ora 15:00, Teo si Bursucu intra in casele telespectatorilor Kanal D. O nouă editie "Teo Show" poate fi urmarita si Live Video Online, pe https://www.kanald.ro/live.html.

Teo Show este cel mai îndrăgit show de divertisment. Emisiunea îi are ca prezentatori pe simpaticii Teo Trandafir și Bursucu, si este difuzată de Kanal D de luni până vineri, pe tronsonul său orar, 15:00-17:00. 

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Dacă este ora 15:00, atunci înseamnă că a venit momentul să te așezi comod în fața televizorului și să vezi ce surprize aduc si astăzi Teo și Bursucu.

De luni până vineri, la Kanal D este difuzată emisiunea "Teo Show", un format care îmbină informațiile utile cu noutățile din lumea mondenă.

Dacă nu te afli în fața televizorului în această după amiază, începând cu ora 15:00, dar nu vrei să pierzi o noua portie de buna dispozitie in cea mai nouă ediție a emisiunii "Teo Show", atunci poți urmări emisiunea ta preferata de divertisment si online, de pe orice dispozitiv, fie că este vorba despre laptop, telefon sau tabletă.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi  pagina oficiala de LIVE STREAM.

Ediția Teo Show din 24 noiembrie- Teo și Bursucu vă întâmpină cu invitați de seamă!

După ce ieri, la Teo Show, i-am putut urmări ca invitați pe Mioara Velicu si Raoul, care au participat la un test muzical, pe simpaticii artiști, mereu cu zâmbetul pe buze și cu glume în buzunar, Aurora și Săndel Mihai sau pe Amos Midas, unul dintre cei mai excentrici designeri din România.

Astăzi, Jan de la Craiova are parte de o provocare în pași de dans. Simpaticul artist intră la "Ruleta genurilor muzicale". Cine va încerca să-i facă față, vedeți în direct la Teo Show.

Lavinia Pârva vine în platoul Teo Show cu secrete pe care până acum le-a păstrat doar pentru ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Părăsit înainte de nunta, un celebru artist își drege inima printre cele mai frumoase femei. Cine este frumosul cântăreț, aflați în exclusivitate de la ora 15.00.

Editia de marți a emisiunii "Teo Show" se anunta una cu adevarat speciala, avand in vedere ca Teo si Bursucu, gazdele emisiunii, au invitati de seama.

 

 

 

 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.